calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Grand Cinema Digiplex sarbatoreste "Festivalul Saga Amurg"

Grand Cinema Digiplex sarbatoreste "Festivalul Saga Amurg"

calendar_month 25 Oct 2011, 00:00
Grand Cinema Digiplex sarbatoreste in luna noiembrie fantastica poveste, Saga Amurg. Toate filmele seriei vor putea fi vazute in noiembrie la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, pentru a marca sosirea celei mai asteptate pelicule a seriei: Saga Amurg: Zori de zi – Partea 1.

Primele trei parti ale impresionantei aventuri supranaturale vor putea fi vizionate la Grand Cinema Digiplex in fiecare zi de marti, la pretul special de 15 lei, fiind distribuite de MediaPro Distribution. Proiectia primei parti, Amurg, va avea loc pe 1 noiembrie. Saga Amurg: Luna Noua va fi disponibila cinefililor in 8 noiembrie, iar Saga Amurg: Eclipsa va rula pe ecranele din Grand Cinema Digiplex in 15 noiembrie.

A patra pelicula din serie, Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1, va fi lansata la nivel international vineri, 18 noiembrie. Pentru a pregati acest eveniment cinematografic de exceptie, organizat pentru prima data in Romania, Grand Cinema Digiplex va oferi cu o zi inainte o proiectie speciala, neintrerupta, a tuturor filmelor din serie. Punctul culminant al vizionarii va sosi imediat dupa miezul noptii, cand va incepe Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1. Toate cele patru filme vor putea fi vizionate cu un abonament de 75 de lei. Cine doreste sa vizioneze doar avanpremiera de la 00:01 plateste 27 de lei.

Biletele pentru „Festivalul Saga Amurg” s-au pus deja in vanzare incepand cu 24 octombrie si pot fi achizitionate de la Grand Cinema Digiplex.

Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1 este ecranizarea celui de-al patrulea roman din seria de succes The Twilight Saga, a scriitoarei americane Stephanie Meyer. Colectia s-a vandut in peste 116 milioane de exemplare si a fost tradusa in 38 de limbi. Primele trei filme din seria Twilight au primit peste 54 de premii si 53 de nominalizari. 
Sondaj
Ati inceput sa va pregatiti pentru tezele cu subiect unic?