calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Fundatia Dinu Patriciu este in cautarea unor voluntari pasionati de educatie!

Fundatia Dinu Patriciu este in cautarea unor voluntari pasionati de educatie!

calendar_month 01 Sep 2011, 00:00
Fundatia Dinu Patriciu are nevoie de ajutor din partea voastra pentru organizarea Galei Premiilor in Educatie – un eveniment dedicat celor cu rezultate extraordinare din sistemul educational romanesc.

Chiar daca evenimentul este la inceputul lunii noiembrie, competitia care ii precede – cea in urma careia vor fi selectati cei mai buni elevi, studenti, profesori universitari si preuniversitari, bibliotecari, cercetatori sau ONG-uri din anul scolar 2010 – 2011 – are mai multe etape, unde avem nevoie de voi.

Astfel, daca esti student/a, iar intre 10 septembrie si 2 noiembrie esti in Bucuresti si crezi ca ai cateva ore libere pentru a le petrece alaturi de noi (nu va fi nevoie sa vii la fundatie in fiecare zi), daca esti plin/a de energie, comunici cu usurinta si nu-ti pierzi optimismul la prima adiere de vant, trimite-ne CV-ul tau pe adresa contact@premiileineducatie.ro, pana pe data de 9 septembrie. Inainte insa, uita-te un pic si pe site-ul Galei, proiectul in care vei fi implicat: www.premiileineducatie.ro. 
Sondaj
Crezi ca tezele nationale vor fi mai grele semestrul asta?