calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Festivalul national de arte pentru liceeni "Florian Pittis", editia a V-a

Festivalul national de arte pentru liceeni "Florian Pittis", editia a V-a

calendar_month 01 Mar 2012, 00:00
Consiliul Elevilor al Colegiului National „Gheorghe Lazar” din Bucuresti si Trupa de teatru AS in parteneriat cu Teatrul „Lucia Sturdza Bulandra” au deosebita placere sa va invite la cea de-a V a editie a Festivalului national de arte pentru liceeni „Florian Pittis”, un concurs de teatru si muzica dedicat liceenilor, in memoria lazaristului Florian Pittis.

Festivalul national de arte pentru liceeni „FLORIAN PITTIS” se va desfasura in luna mai 2012. In luna aprilie se vor anunta datele exacte ale festivalului.

Festivalul este organizat in doua sectiuni si are o durata de 3 zile :
• Sectiunea I - teatru ;
• Sectiunea a II-a. – muzica;
• Gala si festivitatea de premiere.

Inscrierile la acest festival se fac pe baza urmatoarelor documente:
1. O inregistrare Avi/ Dvd (sectiunea teatru / muzica ), Audio (sectiunea muzica) ;
2. Un C.V al trupei , care trebuie sa contina: lista cu distributia in ordinea intrarii in scena / membrii trupei, (elevi si coordonatori); Scurt istoric al trupei (participari la concursuri, rezultate obtinute etc.).; date de contact.
3. Copii xerox dupa prima pagina a carnetului de elev vizat pe anul scolar 2011-2012 pentru fiecare elev participant la festival.

Aceste documente se depun / se trimit prin posta. la secretariatul Colegiului National „Gheorghe Lazar” ( Bulevardul Regina Elisabeta nr.48 , sector 5), pana pe data de 2 aprilie 2012 Materialele trimise vor fi analizate de catre o comisie de specialitate, care va selecta trupele ce isi vor prezenta prestatia in cadrul Festivalului national de arte pentru liceeni „FLORIAN PITTIS”.

Pentru consultarea regulamentului, cat si a altor detalii va rugam accesati site-ul www.trupaas.ro. 
Sondaj
Crezi ca Iepurasul de Paste va veni si anul acesta la tine?