calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Festivalul national de arte pentru liceeni ￯Florian Pittis￯

Festivalul national de arte pentru liceeni ￯Florian Pittis￯

calendar_month 26 Apr 2012, 00:00
Editia a V -a - 7-9 mai 2012
Teatrul "Lucia Sturdza Bulandra", Bucuresti - Sala "Liviu Ciulei" (fosta Izvor)

Consiliul Elevilor Colegiului National "Gheorghe Lazar" din Bucuresti si Trupa de teatru AS, in parteneriat cu Teatrul Lucia Sturdza Bulandra organizeaza a cincea editie a Festivalului national de arte pentru liceeni "FLORIAN PITTIS", un concurs dedicat exclusiv trupelor de liceeni care iubesc teatrul si muzica.

In cadrul festivalului s-au inscris mai bine de 30 trupe de teatru si muzica din liceele din tara, iar in urma selectiei au ramas in concurs cele mai bune spectacole si piese. Finala festivalului va avea loc la Sala "Liviu Ciulei" (fosta "Izvor") a Teatrului "Lucia Sturdza Bulandra" in urmatoarele zile, incepand cu orele 19:00: luni, 7 mai – sectiunea muzica; marti, 8 mai - sectiunea teatru. Miercuri, 9 mai va avea loc gala si festivitatea de premiere, in cadrul careia Marius Batu, Alina Manole vor sustine un recital in memoria lui Florian Pittis.

In cadrul sectiunii muzica, juriul care va evalua prestatiile concurentilor este format din: Virgil Iantu, Berti Barbera, Nicu Alifantis, iar in cadrul sectiunii teatru: Mihai Gruia Sandu, Anca Sigartau, Nicu Alifantis, Virgil Iantu. Presedintele juriului este prof. Victor Ioan Nicolae – director al Colegiului National “Gheorghe Lazar”, iar Presedintele de onoare este Anda Pittis.

Intrarea este libera, festivalul fiind transmis live de catre Radio3net "Florian Pittis" pe site-ul www.radio3net.ro. Pentru mai multe detalii accesati: www.trupaas.ro.

Festivalul national de arte pentru liceeni “FLORIAN PITTIS” isi propune sa aduca un omagiu lazaristului Florian Pittis si sa sprijine tinerii care doresc o cariera in domeniul scenei.

Director Prof. Victor Ioan Nicolae

Coordonator festival: Andrei Gheorghe – telefon: 0745.06.66.65; andreigh@msat.ro 
Sondaj
Ce va doriti de la noul an?