Din aceasta saptamana, spectacole si in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4

Publicat: 18 Aug 2011 00:00

Pentru weekendul 20-21 august vremea se pastreaza frumoasa, numai buna pentru o iesire seara in parc, cu atat mai mult cu cat oferta spectacolelor gratuite din cadrul evenimentului Bucuresti - Cartier de vara se diversifica.

In primul rand se adauga ca spatiu de joc cochetul Parc Lumea Copiilor din sectorul 4, alaturi de locurile deja cunoscute din parcurile: Sebastian, Moghioros si Cismigiu. In Tineretului, Rahova si Drumul Taberei sunt cate doua reprezentatii pe zi: dimineata de la ora 10.00 si seara de la ora 19.00, momentul de incepere a spectacolelor pentru cei mari fiind putin devansat. In Parcul Cismigiu are loc cate un spectacol, de la ora 17.00.

Sambata 20 august, in Parcul Lumea Copiilor, dimineata de la ora 10.00, Compania de spectacole Arleking le propune celor mici o noua interpretare a povestii lui Ion Creanga - Capra cu trei iezi. Seara, de la ora 19.00, CreArt aduce un concert de muzica populara al Ansamblului Burnasul din Alexandria. Acesta este urmat de solista Elena Soare, care sustine un recital din aceasi sfera muzicala.

Tot sambata, in Parcul Sebastian se joaca productii ale Teatrului Masca.  Dimineata de la ora 10.00,  are loc spectacolul pentru copii Prostia Omeneasca, iar seara de la ora 19.00, este prezentat show-ul Gardienii se intorc.

In Parcul Moghioros, la Foisor, dimineata de la ora 10.00, Trupa de teatru Muschetarii  joaca Povestea Porcului, iar seara, de la ora 19.00, Teatrul de Comedie propune publicului spectacolul Fantasmagoria.

In Parcul Cismigiu, Trupa de teatru pentru copii PIF PAF prezinta spectacolul Ograda cu vedete, incepand cu ora 17.00.

Duminica, 21 august, dimineata de la ora 10.00, Compania de teatru de animatie PUR ANIMA le ofera celor mici o intalnire surpriza cu Motanelul mofturos, in Parcul Lumea Copiilor. Tot acolo, seara, de la ora 19.00, Teatrul de Comedie prezinta spectacolul Fantasmagoria.

In Parcul Sebastian, dimineata de la ora 10.00, copiii sunt asteptati sa vada spectacolul Elefantelul curios al Trupei de teatru Muschetarii. Seara de la ora 19.00, CreArt aduce in fata publicului Comunitatea aromana, cu un concert al Ansamblului Pilisterlu din Bucuresti. In continuare urmeaza un scurt recital al Ansamblului Doruletul din Tulcea.  Solista de muzica populara Elena Soare incheie aceasta seara traditionala.

Tot duminica, Parcul Moghioros ii apartineTeatrului Masca: dimineata de la ora 10.00, artistii aduc un grup de Statui vivante, care inveselesc atmosfera, iar seara, de la ora 19.00, prezinta spectacolul Ex Libris.

In Parcul Cismigiu, incepand cu ora 17.00, Trupa de teatru pentru copii Curcubeul Vesel ii invita pe cei mici sa devina pentru o ora Calatori in lumea dansului.

Va asteptam si in acest sfarsit de saptamana, in patru parcuri din capitala, la Bucuresti Cartier de Vara – un maraton de vacanta al spectacolelor si concertelor in aer liber.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Cum vi se pare hotararea guvernului de a plati profesorii pensionari cu ora?

Teste Online

Populatia si asezarile Romaniei

Populatia si asezarile Romaniei

mai multe »