Cursuri si traininguri gratuite pentru tineri

Publicat: 05 Iul 2011 00:00

Vrei sa te relaxezi, dar si sa inveti lucruri noi? De doua ori pe saptamana, pana la sfarsitul verii, Fundatia Dan Voiculescu te invita sa te intalnesti cu tineri de varsta ta, sa inveti si sa descoperi lucruri noi.

Vei avea ocazia sa acumulezi abilitati practice, care vor completa cunostintele tale teoretice si vor contribui la dezvoltarea ta personala.

Imbina utilul cu placutul si inscrie-te la unul dintre cursurile si trainingurile din aceasta vara, organizate de Fundatia Dan Voiculescu in aer liber, in Gradina Valorilor Romanesti, amenajata in Parcul Tineretului din Bucuresti.

Training-uri de:
● Comunicare
● Public speaking
● Dezbatere
● Leadership
● Mentorship
● Start in cariera

Workshop-uri:
● “Cum sa mancam sanatos?”
● “Ce sa mai citim azi?”

Cursuri de prim-ajutor oferite de Crucea Rosie - 11 si 12 iulie orele 9:00-12:00
Concursuri de Treasure Hunt
si multe alte evenimente speciale

Intra pe www.fundatiadanvoiculescu.ro la sectiunea CURSURI si inscrie-te la unul din trainingurile si workshopurile pentru tinerii cu varsta intre 16 si 30 de ani.

Grabeste-te! Numarul de locuri este limitat.
Primii 5 inscrisi la fiecare curs vor primi cate un premiu surpriza.

Intrarea este libera!

Gradina Valorilor Romanesti este un proiect cultural-educational in cadrul caruia, Fundatia Dan Voiculescu organizeaza zilnic, pe toata perioada verii, activitati alternative de petrecere a timpului liber pentru copii si tineri.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Ziua de 1 aprilie este o sarbatoare pentru tine?

Teste Online

Test cu ortograme

test cu ortograme

mai multe »