Crazy Frog Summer School
calendar_month 27 Iun 2011, 00:00
Din 27 Iunie 2010, AIESEC Constanta da startul in mod oficial proiectului Crazy Frog Summer School la nivel local ce are ca scop oferirea unei educatii non-formala tinerilor cu varsta cuprinsa intre 12 si 14 ani. Acest proiect este special conceput pentru elevii claselor a 6-a si a 7-a si isi propune sa stimuleze inteligenta si talentul copiilor.

Crazy Frog ofera ocazia elevilor de scoala generala sa participe in aceasta vara timp de 6 saptamani la o sesiune de invatare special conceputa pentru ei, care va avea ca profesori studenti din alte tari.

Fiecare modul este sustinut in limba engleza de studenti straini si are ca scop perfectionarea acestei limbi, dar si educarea prin diverse jocuri si activitati in echipa.

Programul Crazy Frog - Summer School este proiect aprobat de Inspectoratul Judetean Constanta (ISJ) si a luat fiinta din dorinta membrilor organizatiei AIESEC de a oferii copiilor constanteni un mediu in care ei sa aiba parte de o educatie non-formala.

Participantii au parte de:
- un mod original de a-si petrece vacanta de vara;
- imbunatatirea limbii engleze;
- imbunatatirea capacitatilor de leadership
- vor lega noi prietenii;
- isi vor descoperi talente noi;
- o diploma de participare;
- un premiu, in urma participarii la concursul nostru;
- jocuri si multa distractie

Inscrierile in program se pot face prin completarea formularului de inscriere de pe site-ul crazyfrogsummerschool.blogspot.com unde sunt prezentate si toate activitatile noastre, dar si viitoarele sesiuni. Formularele de inscriere se pot depune la sediul nostru AIESEC din incinta Campusului Universitar Ovidius, cat si prin contact la adresa de mail crazyfrogsummerschool@yahoo.com.

Fiecare participant va trebui sa achite o taxa in valore de 30 de RON reprezentand salariul trainerilor internationali pe durata sederii lor in Romania.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri din lume, activa in 1700 universitati din peste 107 tari si teritorii. Platforma noastra internationala permite tinerilor sa exploreze si sa isi dezvolte potentialul de leadership pentru ca apoi sa aiba un impact pozitiv in societate. In parteneriat cu domeniul business si cel educational, AIESEC are peste 60 de ani de experienta in dezvoltarea si transformarea studentilor cu potential ridicat in lideri responsabili social.


Sondaj

Ce schimbari doriti sa aiba loc in invatamantul romanesc?