Copiii de gradinita si elevii pana in clasa a VIII-a vor primi mere
calendar_month 09 Feb 2017, 00:00
Programul de încurajare a consumului de fructe în şcoli va fi integrat și în județul Caraș-Severin, unde 25.700 de copii vor primi mere, începând de luni, 13 februarie.

"Consiliul Judeţean Caraş-Severin a semnat, miercuri, contractele pentru furnizarea merelor pentru anul şcolar 2016 - 2017 prin Programul de încurajare a consumului de fructe în şcoli, finanţat din fonduri europene şi naţionale. Distribuirea merelor în şcoli se va face începând cu prima zi a semestrului al doilea, respectiv, din data de 13 februarie 2017", a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Camelia Basaraba.

Furnizorii declaraţi câştigători sunt două firme, una din Călan, pentru zonele Reşiţa, Caransebeş şi Oţelu-Roşu, şi una din Arad, care va asigura furnizarea merelor pentru zonele Anina, Băile Herculane - Mehadia, Bocşa, Bozovici, Moldova Nouă şi Oraviţa. În Caraş-Severin sunt 25.700 de beneficiari, copii din grădiniţele cu program normal şi preşcolari şi elevii până în clasa a VIII-a. Suma contractelor este de aproape 662.000 lei, fără TVA.