calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Cercetasii Baneasa Kids Club

Cercetasii Baneasa Kids Club

calendar_month 04 Ian 2012, 00:00
Sambata, 7 ianuarie, membrii Baneasa Kids Club sunt asteptati la prima intalnire a clubului din anul acesta. Cu coifurile verzi bine fixate pe cap, copiii se vor transforma in adevarati cercetasi. Vor invata sa foloseasca busolele, vor gasi, cu ajutorul acestora indiciile ascunse in jungla Kids Club si vor identifica punctele cardinale.

Sambata, incepand cu ora 11.00, copiii se vor intalni in locatia din Grand Cinema Digiplex. Timp de doua ore vor avea parte de numeroase surprize si vor fi implicati in cele mai captivante jocuri.

Pentru a participa la eveniment este nevoie de o confirmare, iar aceasta poate fi facuta la www.baneasakidsclub.ro.

Pana atunci insa, copiii mai au o saptamana in care pot participa la Tombola Baneasa Kids Club. Trebuie doar sa cumpere in valoare de minim 150 lei din magazinele de copii din Baneasa Shopping City si sa vina cu bonurile fiscale si cardul de membru la birourile de informatii din centrul comercial pentru a castiga un minunat premiu. Tombola este valabila pana pe data de 8 ianuarie 2012.

Mai multe informatii despre Baneasa Kids Club, despre evenimentele si concursurile organizate, alaturi de fotografiile de la intalniri puteti gasi oricand pe site.

Intalnirea din 7 ianuarie face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Baneasa Kids Club, in prima sambata din fiecare luna. Copiii cu varste intre 4 si 10 ani inscrisi in club vor participa la diverse activitati interesante, ateliere si petreceri.

Inscrierea in Baneasa Kids Club este gratuita si foarte simpla. Este suficient sa completati formularul disponibil atat la birourile de informatii din Baneasa Shopping City, cat si online, pe www.baneasakidsclub.ro. 
Sondaj
Vi s-a intamplat sa va simtit neindreptatiti de un profesor?