calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Cel mai intens scurtmetraj de la ShortsUp isi cauta creatorul!

Cel mai intens scurtmetraj de la ShortsUp isi cauta creatorul!

calendar_month 02 Oct 2014, 00:00
Daca o imagine valoreaza cat 1000 de cuvinte, atunci cat valoreaza un moment intens? Noi zicem ca un astfel de moment poate face cat tot dictionarul. Cat o poveste intreaga. Sau cat un film care n-are nevoie de mai mult de 3 minute ca sa faca orice public sa simta, sa rada, sa planga sau sa se infioare.

Illyissimo, cafeaua care inspira momentele intense, lanseaza Illyissimo Intense Shorts Competition in cadrul ShortsUp. Ai deja un mare ecran, un public iubitor de cinema in doze mici si un super-festival care ti-a pastrat loc in line-up. Iti mai trebuie doar un film. Intens. Scurt. Si indeajuns de bun incat sa impresioneze un juriu cu aer de festival.

Tudor Jurgiu, regizorul roman premiat la Cannes, selectionerul de film ShortsUp Alexandra Safriuc si publicul sunt cei care vor decide. Cine traieste cel mai intens in 3 minute? Ce scurtmetraj va castiga marele premiu de 1000 de euro? Care sunt cele mai intense 3 scurtmetraje care vor rula pe marele ecran de la ShortsUp?

Asa ca ia-ti telefonul, camera sau go pro-ul, traieste issimo si filmeaza tot. Apoi, uploadeaza-ti scurtmetrajul pe facebook.com/illyissimo.ro pana pe 26 octombrie. Motor! Actiune! Se da startul momentelor intense! 
Sondaj
Credeti ca bacalaureatul din 2009 va fi inconjurat de tot atatea probleme ca cel din 2008?