calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Caravana Bookland a ajuns in Sibiu

Caravana Bookland a ajuns in Sibiu

calendar_month 07 Oct 2011, 00:00
Cultura vine la ea acasa! Fosta capitala europeana a culturii, Sibiu, gazduieste in perioada 5- 9 octombrie targul de carte BookLand, dupa o calatorie lunga in 7 orase ale Romaniei.

Infuzia culturala se face la Sibiu cu ajutorul a peste 10.000 de titluri oferite de 80 de edituri. O echipa de colaboratori angajati local va coordona si implementa toate detaliile logistice, vanzarea de carte si gestionarea incasarilor. Este primul targ de carte cu servicii integrate oferite editurilor si aduce cu sine un concept dinamic si inovator pe piata din Romania.

Gazda Caravanei Bookland este Shopping City Sibiu (Promenada Mall), targul urban fiind deschis intre orele 9:00 – 22:00 de miercuri pana duminica. Caravana BookLand ii asteapta pe sibieni si nu numai la o sesiune de… shopping de cultura!

“Sibiul este un reper cultural important, strans legat de nume precum Octavian Goga, Constantin Noica, Mircea Ivanescu, Emil Cioran sau Nicolae Steinhardt, iar gestul de a include acest oras pe harta BookLand a venit firesc”, a declarat Mihaela Petrovan, fondatorul proiectului BookLand.

Pana acum, Caravana BookLand a vizitat Constanta, Braila, Iasi, Cluj Napoca, Alba Iulia, Arad si Timisoara, fiind primita cu entuziasm si curiozitati livresti. Ultimul popas, dupa Sibiu, va fi la Brasov. 
Sondaj
Ce parere aveti despre demersurile de eliminare a tezelor unice?