Boem Club - Locul unde incepe Muzica!
calendar_month 07 Oct 2011, 00:00
In Bucuresti, la doar 10 minute de Piata Alba Iulia se afla un loc special, in cadrul caruia toti cei care isi doresc sa invete sa cante, intr-un mod profesionist sau la nivel de amator, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala, o pot face acum intr-un mediu organizat si profesionist. Acest loc este Scoala de Muzica Boem Club.

Deschisa in urma cu aproximativ 2 ani, Scoala de Muzica Boem Club este prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care ofera acelor persoane care si-au dorit sa invete sa cante la un moment dat in viata, dar nu au avut pana acum ocazia, oportunitatea sa aleaga intre cursurile de pian, chitara, canto, vioara si violoncel.

Datorita faptului ca toate cursurile de muzica de la Boem Club sunt individuale (profesor-elev) si personalizate, toti cursantii, chiar si cei care nu au avut niciodata contact cu vreun instrument muzical, pot incepe de la zero studiul prin intermediul lectiilor special concepute pentru ei.

Copii, adolescenti, tineri si adulti deopotriva au acum ocazia sa deprinda tainele muzicii, intr-un mod relaxant, placut, distractiv si intr-un mediu cald, alaturi de o echipa tanara si energica, formata din profesionisti. Profesorii de la Boem Club sunt absolventi de Conservator si dispun de abilitati deosebite de comunicare, astfel incat pot prezenta notiunile complicate intr-un mod adecvat pentru fiecare cursant in parte.
Toti cei care doresc sa urmeze cursurile de muzica de la Boem Club, indiferent ca este vorba de cursuri de pian, chitara, canto sau vioara se pot inscrie oricand, atat pe perioada vacantelor cat si in restul anului, programul scolii de muzica fiind foarte flexibil si avantajos pentru toate categoriile de cursanti. Asadar, cursantii isi pot programa lectiile in functie de programul lor personal si de alte activitati pe care le intreprind, programul Boem Club desfasurandu-se in intervalul 09:00-21:00, in fiecare zi, inclusiv in week-end-uri.

Pentru ca la Boem Club interesul si preferintele cursantului primeaza, acestia au parte de o serie de facilitati precum oportunitatea de a studia individual, in afara orelor de curs, in cazul in care nu au instrument propriu. Totodata, pentru ca baza teoretica este extrem de importanta in muzica, toti cursantii Scolii de muzica Boem Club au posibilitatea de a participa saptamanal la workshop-ul de teoria si istoria muzicii. Workshop-urile de teoria muzicii si de istoria muzicii au in vedere sustinerea cursantului din punct de vedere al cunoasterii muzicale teoretice, astfel incat sa poata dobandi arta cantatului la un instrument avand o baza muzicala in conformitate cu nivelul sau muzical. Participarea la workshop este gratuita, fiind bonus la orice pachet de lectii achitat.

Deoarece este foarte important ca educatia muzicala sa inceapa de la varste fragede, cei de la Scoala de Muzica Boem Club au creat un curs special pentru cei mici, cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani, cursurile de educatie muzicala pentru prescolari.

Cursurile de educatie muzicala pentru prescolarise adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani si au in vedere dezvoltarea muzicala a acestora prin joc, comunicare si activitati de grup.

Fiecare grupa este formata din maxim 8 copii, astfel incat acestia sa poata invata impreuna sunete, jocuri muzicale si cantece pe care sa si le aminteasca si sa ii ajute in dezvoltarea muzicala ulterioara. Lectiile de educatie muzicala se desfasoara in limba romana si in limba engleza, in grupe separate.

Cursurile de educatie muzicala pentru grupa de varsta 2-3 ani se axeaza in principal pe introducerea celor mici in lumea sunetelor, a ritmului si a deprinderii cu acestea intr-o maniera atragatoare si adaptata varstei lor. Copiii participa la primele cursuri alaturi de parinti, care sa le asigure confortul psihic necesar bunei desfasurari a lectiilor.
Lectiile de educatie muzicala pentru grupa de vrasta 4-5 ani vor avea in vedere dezvoltarea abilitatilor muzicale si deprinderea acestora cu instrumentele muzicale, prin invatarea unor mici piese.

Un alt lucru important de care toti cei care doresc sa invete sa cante la Boem Club trebuie sa tina seama este si faptul ca, periodic, aici se organizeaza auditii interne si spectacole, cu scopul de a motiva si de a incuraja cursantii, precum si pentru a-i ajuta pe acestia sa imparta bucuria de a canta cu persoanele dragi, prieteni sau rude.

Cu o experienta de aproximativ 2 ani de la infiintare si avand in portofoliu un numar record de 700 de cursanti care i-au trecut pragul, Boem Club s-a dezvoltat creativ si a ajuns la momentul actual un reper muzical important pentru toate persoanele iubitoare de muzica din Bucuresti.

Toti cei care doresc sa invete sa cante se pot inscrie oricand la cursurile de muzica de la Boem Club, apeland nr. de telefon 0760.689.442, sau trimitand un e-mail la adresa office@boemclub.ro
De asemenea, puteti oricand sa vizitati sediul Scolii de Muzica Boem Club, situat in Str. Negoiu, nr.11, sector 3, Bucurest, pentru a cunoaste profesorii si a va inscrie la cursurile de muzica.

Sondaj

Crezi ca profesorii examinatori sunt obiectivi in acordarea notei la proba orala a Bacalaureatului?