calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  Boem Club a sarbatorit prin muzica implinirea a doi ani de activitate

Boem Club a sarbatorit prin muzica implinirea a doi ani de activitate

calendar_month 13 Dec 2011, 00:00
Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor amatorilor de muzica, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala, a sarbatorit implinierea a doi ani de activitate, printr-o serie de concerte sustinute de catre cursantii scolii.

Concertele, reunite sub titlul „Poveste de Iarna” au avut loc sambata, 10 decembrie, la Teatrul Act din Bucuresti. La aceste spectacole au participat peste 300 de spectatori, persoane de toate varstele, care au avut placerea sa audieze interpretii Boem Club.

Cei peste 60 de interpreti, copii si adulti, cursanti ai Boem Club, au incantat auditoriul prin acorduri de pian, chitara, piese la vioara, precum si prin interpretarea vocala a unor piese indragite de toata lumea.

In cadrul acestor concerte au delectat publicul prin intrepretarile lor cursanti a 10 dintre profesorii Boem Club. Cu o echipa formata din 18 persoane, Boem Club a reusit sa organizeze o serie de concerte de neuitat pentru toti cei prezenti in sala.

Interpretii care au urcat pe scena in cadrul evenimentului „Poveste de Iarna” au o experienta muzicala ce pleaca de la cateva luni, si ajunge, in cazul unora dintre ei, la cativa ani. Cu totii impartasesc pasiunea si dragostea pentru muzica si datorita acestui fapt Boem Club este si ramane pentru multi dintre ei, locul unde incepe muzica.

„Evenimentul prin care am celebrat doi ani de activitate a reprezentat incununarea eforturilor noastre de a aduce muzica mai aproape de oameni, de a fi un reper muzical pentru toti cei care isi doresc sa invete sa cante. Suntem mandri ca in acesti doi ani ne-am dezvoltat din toate punctele de vedere, dovada acestui fapt fiind chiar nivelul pieselor pe care cursantii nostri le pot interpreta acum la pian, chitara, vioara sau vocal. Ne bucuram ca Boem Club a devenit in doar doi ani cea mai cunoscuta si importanta scoala de muzica particulara din Bucuresti.” Claudia ATANASOAE, General Manager Boem Club 
Sondaj
Crezi ca profesorii examinatori sunt obiectivi in acordarea notei la proba orala a Bacalaureatului?