Atelierul "Introducere in bunele maniere - bune maniere, stil si imagine"
calendar_month 12 Oct 2011, 00:00
Fundatia Calea Victoriei va invita, din 19 octombrie, la Introducere in bunele maniere – bune maniere, stil si imagine, un atelier interactiv la care veti afla ce mai este de actualitate si ce nu in atat de des invocatul Cod al bunelor maniere.

Cat de actual este codul bunelor maniere? Azi, in societatea in care traim, a fi manierat a devenit desuet sau absolut necesar? A fi o persoana manierata, eleganta, cu o anumita conduita morala este un act de normalitate sau o incercare de a epata, de a fi diferit cu orice pret? Silvia Timofte ne va povesti despre toate acestea pe parcursul celor 5 intalniri ale atelierului.

Manuite si aplicate cu inteligenta si eleganta, bunele maniere pot fi un instrument pentru a comunica mai usor cu cei din jurul nostru, pentru a ne atinge scopurile si a obtine satisfactie atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Vom invata si vom discuta impreuna modalitatile in care se aplica si se poate interpreta codul bunelor maniere in contextul social actual, pornind de la uzantele si regulile generale ale codului si ajungand la situatii specifice, cu care ne intalnim in activitatile noastre de zi cu zi.

Vom invata cum sa ne prezentam si cum sa ne adresam in functie de situatia in care ne aflam, cum sa ne comportam in societate si cum sa ne adecvam comportamentul, conversatia si imaginea in functie de ocazie, cum sa aranjam o masa festiva sau una informala si care sunt bunele maniere atunci cand mancam.

Atelierele includ demonstratii practice cu participarea cursantilor – demonstratii de aranjare a mesei, bunele maniere la masa, modalitati de prezentare in societate, arta conversatiei.

Daca doriti sa participati la acest atelier, va puteti inscrie la contact@victoriei.ro.


Sondaj

Crezi ca Iepurasul de Paste va veni si anul acesta la tine?