calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Fun  »  1 Aprilie: Farse haioase pentru parintii tai

1 Aprilie: Farse haioase pentru parintii tai

calendar_month 29 Mar 2013, 00:00
Ziua Pacalelilor se apropie cu pasi repezi, prin urmare a sosit momentul sa incepi sa pui la cale farsele cu care iti vei surprinde si amuza parintii de 1 Aprilie! Esti in pana de inspiratie? Iata cateva idei de pacaleli de 1 Aprilie, pentru copiii mari si mici!

1. Farsa de 1 Aprilie cu ceasul desteptator

O farsa simpla, dar de efect pe care o poti pune in practica de 1 Aprilie este setarea alarmei ceasului desteptator mai devreme decat ar trebui. Fiindca 1 Aprilie pica intr-o zi de luni anul acesta, ar trebui totusi sa nu exagerezi - nu seta alarma cu mai mult de 1 ora mai devreme, daca nu vrei sa iti infurii parintii, in loc sa ii amuzi!

2. Farsa de 1 Aprilie cu uleiul pentru bebelusi

Daca mama ta are un simt al umorului foarte pronuntat, atunci nu ezita sa pui in aplicare o farsa de pomina: inlocuieste continutul samponului pe care ea il foloseste cu ulei pentru bebelusi sau orice alt tip de ulei gasesti in casa.

3. Farsa de 1 Aprilie cu computerul

Parintii tai nu sunt foarte priceputi la manuirea computerului? Atunci nu iti ramane decat sa te amuzi copios pe seama lor de 1 Aprilie cu farsa urmatoare: intra in computerul lor, apoi in Control Panel - Mouse Options si schimba butonul drept cu cel stang. In cele din urma, asigura-te ca esti prin preajma cand unul dintre parintii tai deschide computerul si incearca sa faca ceva.

4. Farsa de 1 Aprilie cu vaselina

O alta farsa haioasa pentru parintii tai de Ziua Pacalelior ar putea presupune aplicarea unei cantitati generoase de vaselina - o poti procura din farmacii - pe suprafetele si obiectele folosite frecvent. Acopera cu vaselina, de pilda, clantele usilor, telecomanda, colacul de toaleta, sapunul, sticlele de sampon si de gel de dus etc.

5. Farsa de 1 Aprilie cu laptele colorat

Nu in ultimul rand, pentru a-ti speria parintii, macar pret de cateva secunde, incearca farsa cu laptele colorat: picura, intr-o cutie de lapte inceputa din frigider, cativa stropi de sirop de fructe (alege unul cu o culoare cat mai intensa, pentru ca efectul sa fie cat mai vizibil). Apoi pune cutia de lapte la loc, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Asigura-te in cele din urma ca esti pe faza cand parintii tai vor sa savureze un pahar de lapte si surprinde-le cu o camera foto reactia! 
Sondaj
Credeti ca examenul de titularizare va fi fraudat?