Surprinde distractia toamnei cu HP : Toamna asta primesti mai mult la acelasi pret, cu imprimantele HPInk Advantage
calendar_month 16 Sep 2014, 00:00
Toamna a venit, caldura a trecut si vremea a devenit mult mai placuta. Copiii au inceput scoala si o data cu aceasta si proiectele, testele si exercitiile creative.

HP vine cu o solutie inteligenta care va permite copiilor tai sa-si exerseze creativitatea fara ca parintii sa fie nevoiti sa cheltuiasca prea mult, asa ca, in ajutorul tau vin imprimantele HP Ink Advantage. Noua si inteligenta HP Deskjet Ink Advantage 3545 Iti va oferi o imprimare la costuri mai mici cu aceeasi garantie si calitate HP. Astfel, Iti vei permite sa imprimi de doua ori mai multe pagini la acelasi pret. In acelasi timp, vei folosi functia wireless si vei imprima direct de pe smartphone sau laptop, chiar si atunci cand esti in miscare.

Daca esti in cautarea creativitatii la tine acasa, precum si a productivitatii la birou, economisesti semnificativ cu sistemul de imprimare HP Ink Advantage.

In plus poti trimite cele mai bune instantanee cu prietenii si familia direct din parc, pentru a le imprima wireless cu HP ePrint pe imprimanta de acasa, iar toate zambetele fotografiate vor fi gata atunci cand vei ajunge acasa. Urmatorul pas: pur si simplu ia-ti un panou de perete, agata pozele pe propriul tau "Photo wall"!
Sau cum ar fi sa te distrezi In casa? Cu HP 4645, parte din gama Ink Advantage, poti completa o multime de puzzle-uri pe suport de hartie si te poti juca cu familia, imprimand pe zeci de foi, fara a-ti face griji din cauza costurilor suplimentare. Folosind functia HP Printables, poti opta pentru formate predefinite cum ar fi: conturul alb-negru al unuia dintre personajele de desene animate preferate ale copiilor sau puzzle-uri din cuvinte, toate acestea pentru a le pastra copiilor mintea activa pentru primele ore de scoala.Imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 3525 All-in-One vine cu un display grafic intuitiv pentru tiparire, scanare si copiere usoare, in timp ce Iti ofera o imprimare de inalta calitate. Deci, pentru dezvoltarea fiecarei fotografii de familie, nu este nevoie de o camera obscura scumpa pentru a developa fotografii ! Toate fotografiile cu amintirile tale pot fi imprimate rapid si la calitate excelenta de imprimantele din gama HP Ink Advantage.

Cu ajutorul cartuselor de cerneala din seria HP 650 si HP 655, disponibile cu imprimantele Ink Advantage, poti imprima pana la 360 de pagini la un cost scazut. Nu vei mai avea nicio scuza pentru a lasa goale ramele foto.

Gama HP Ink Advantage ofera o varietate larga de imprimante care acopera toate nevoile tale prin combinarea tuturor capacitatilor inovative ale multifunctionalelor, care ofera scanare la preturi accesibile, fax si copiere. Impreuna cu abilitatea de a imprima wireless de pe smartphone-uri, tablete si notebook-uri, chiar vei avea o imprimanta potrivita pentru intreaga familie.