Parteneriat intre Romania si Elvetia
2/29
calendar_month 20 Feb 2017, 00:00
Academia de Studii Economice din Bucureşti a încheiat joi un Acord de parteneriat cu Şcoala de Ospitalitate din Lausanne (Elveţia), "cea mai prestigioasă" şcoală din lume în domeniul turismului şi ospitalităţii. 

Parteneriatul constituie o formă de cooperare academică şi ştiinţifică, concretizată în organizarea şi desfăşurarea în România, în comun de către ASE şi Şcoala de Ospitalitate din Lausanne, a unui program de studii postuniversitare în Managementul Strategic al Ospitalităţii.   "Rectorul ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, şi prof. Michel Rochat, CEO al Şcolii de Ospitalitate din Lausanne, au semnat, la Lausanne, Acordul de parteneriat între ASE şi cea mai prestigioasă şcoală din lume în domeniul turismului şi ospitalităţii. La ceremonie au fost prezenţi prof. univ. dr. Marius Profiroiu, prorector Relaţii Internaţionale al ASE, Andre Witschi, president of the Board of Governors, alte personalităţi din conducerea şcolii", se arată într-un comunicat de presă al ASE.   Programul va avea o durată totală de 36 de zile (198 de ore) de formare în domeniul ospitalităţii şi al industriei hoteliere, asigurate de specialiştii de la Şcoala din Lausanne şi ASE. 

Cursanţii interesaţi pot urma, după absolvire, un modul opţional de 5 zile, desfăşurat la Şcoala din Lausanne. Absolvenţii programului de studii postuniversitare vor primi un certificat de atestare a competenţelor profesionale, recunoscut de Ministerul Educaţiei Naţionale din România şi un certificat de educaţie executivă eliberat de Şcoala de Ospitalitate din Lausanne.

Sondaj

Ce schimbari doriti sa aiba loc in invatamantul romanesc?