Instagram lucreaza la un modul nou de editare, cu 10 setari diferite
calendar_month 04 Iun 2014, 00:00
Aplicatia de fotografie vrea sa le ofere utilizatorilor sai cat mai multe optiuni pentru a-si edita fotografiile. Dezvoltatorii sai au deja in lucru 10 butoane noi pentru ajustare, cu functii distincte.

"Toti utilizatorii acestui serviciu sunt un fel de tocilari in domeniul fotografiei, iar noi vrem sa-i ajutam sa se diferentieze de restul lumii. Instagram a fost dintotdeauna o aplicatie care le-a pus utilizatorilor la dispozitie unelte de editare care nu erau accesibile pana la aparitia sa", a declarat Peter Deng, director de produs al Instagram.

Conform declaratiilor lui Deng, echipa de dezvoltare a Instagram lucreaza de mai bine de 6 luni pentru construirea acestor noi unelte de editare. Printre acestea se numara cele de ajustare a luminozitatii, a saturatiei, a "caldurii" imaginii, a contururilor, umbrelor sau a intensitatii culorilor.

Instagram intentioneaza sa faca aceste unelte disponibile incepand de joi, cand aplicatia are programat atat pe Google Play cat si pe App Store un nou update.

Sursa foto: curatebee.com