calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Cultura generala  »  De acum scoala e mai usoara cu imprimantele HP

De acum scoala e mai usoara cu imprimantele HP

calendar_month 16 Sep 2014, 00:00
In urma cu doi ani, Hewlett Packard introducea In piata o noua serie de echipamente multifunctionale cu jet de cerneala pentru uz personal - HP Deskjet Ink Advantage. Odata cu aceasta lansare, imprimarea pentru utilizatorii de acasa, dar si pentru firmele mici devenea mult mai accesibila datorita costului scazut al cartuselor de cerneala.

Pana acum 2 ani, majoritatea clientilor constatau ca pretul cartuselor pentru imprimante "mai ieftine" sau "cu pret accesibil" era destul de mare, raportat la pretul de achizitie al imprimantelor. HP a schimbat acest lucru o data cu noua gama Ink Advantage, clientul putand cumpara cele doua cartuse (negru si color) cu aproximativ 99 lei. si acestea nu sunt cartuse de start sau demo! In plus costul efectiv al imprimarii a scazut foarte mult, astfel Incat poti sa imprimide doua ori mai multe pagini fata de imprimantele similare.

Imprimarea a devenit accesibila! Nu mai sunt costuri ridicate de imprimare, pretul cartuselor este mult mai mic acum, iar nr. de pagini imprimat mult mai mare. De aceea, imprimarea acasa poate fi folosita cu succes In activitatile recreationale si de Invatare ale copiilor.

Descriere caracteristici produse:

Seria actuala cuprinde o imprimanta si 6 modele de echipamente multifunctionale pentru a putea acoperi cerintele de imprimare a unei varietati mari de clienti.

HP Deskjet Ink Advantage 1015: modelul ce deschide seria HP Ink Advantage pentru imprimari simple de documente si fotografii la costuri reduse.

HP Deskjet Ink Advantage 1515 AiO un echipament multifunctional ce economiseste spatiu datorita faptului ca tava de alimentare este verticala. Acesta poate sa imprime, sa scaneze si sa copieze. Potrivit pentru imprimarea de documente la costuri reduse si fotografii fara margini.

HP Deskjet Ink Advantage 2545 eAiO, ideal pentru cei care doresc sa imprime wireless sau wireless direct de pe dispozitive mobile. De asemenea, echipamentul este compatibil AirPrint (imprimare de pe dispozitive iOS) HP Deskjet Ink Advantage 2645 eAiO util pentru cei care doresc sa copieze sau sa scaneze mai multe pagini datorita alimentatorului automat de documente. Comunicarea cu echipamentul multifunctional este facilitata de ecranul mono sensibil la atingere de 5 cm. Recomandat pentru birourile mici ce doresc costuri de imprimare reduse.

HP Deskjet Ink Advantage 3545 eAiO Ofera posibilitatea imprimarii fata verso folosind accesoriul duplex automat si posibilitatea de a scana documente catre email. Tehnologia HP ePrint permite imprimarea de e-mailuri cu fisiere atasate. Cu acest model utilizarea este facilitata de ecranul mono sensibil la atingere de 5 cm.

HP Deskjet Ink Advantage 4515 eAiO recomandat celor care doresc o viteza de imprimare superioara de pana la 8 pagini per minut alb/negru si de pana la 5 pagini per minut color conform standardelor ISO. Experienta de utilizare este imbunatatita cu ecranul color sensibil la atingere de 6,7 cm. Inainte de a imprima poti sa previzualizezi si sa editezi pozele. Imprimarea acestora este mult mai usoara datorita sloturilor pentru carduri memorie.

HP Deskjet Ink Advantage 4645 eAiO: un model ce intocmeste conditiile utilizarii In birourile mici. Functia HP ePrint, reteaua wireless si wirelles direct, imprimarea fata verso automata, alimentatorul automat de documente sunt argumentele perfecte.

Pentru biroul de acasa sau firme mici, se recomanda HP Deskjet Ink Advantage 2645 AiO si 4645 eAiO. Acestea beneficiaza si de functia de primire si trimitere a faxurilor, dar si de un alimentator automat pentru documente originale.Asadar, noua serie de imprimante si echipamente multifunctionale HP Deskjet Ink Advantage ofera costuri de imprimare foarte scazute si reprezinta solutii ideale pentru cerintele oricarui tip de client casnic sau firma mica.

Preturi recomandate: (TVA Inclus)
HP Deskjet Ink Advantage 1015: 189 lei
HP Deskjet Ink Advantage 1515 AiO : 249 lei
HP Deskjet Ink Advantage 2545 eAiO: 299 lei
HP Deskjet Ink Advantage 2645 eAiO: 369 lei
HP Deskjet Ink Advantage 3545 eAiO: 369 lei
HP Deskjet Ink Advantage 4515 eAiO: 499 lei
HP Deskjet Ink Advantage 4645 eAiO: 499 lei 
Sondaj
Crezi ca tezele din semestrul II sunt mai grele decat cele de pe primul semestru?