calificativ.ro  »  Resurse Elevi  »  Cultura generala  »  ANALIZEAZA-TI PARTENERUL INTR-O CEASCA DE CAFEA

ANALIZEAZA-TI PARTENERUL INTR-O CEASCA DE CAFEA

calendar_month 01 Feb 2007, 00:00
Societatea medicala de cercetare si tratament a afectiunilor legate de miros si gust (da, exista asa ceva) a efectuat un studiu asupra stransei legaturi intre om si cafeaua de fiecare zi.

Cercetatorii americani au analizat preferintele si personalitatea a 18.361 de barbati si femei, iar rezultatele au aratat ca exista o stransa legatura intre tipul de cafea preferat si comportamentul romantic.
Iata concluziile studiului:
Cafea tare
Acesti oameni tind sa fie responsabili, ambitiosi si agresivi. Independenti si pragmatici in relatii, va fi o provocare sa scoti la suprafata latura lor romantica.
Cafea cu lapte
Aceste persoane sunt foarte relaxate, linistite. Sunt oarecum traditionalisti in relatii si se simt confortabil in rolurile tipice (barbatul plateste nota, deschide usa femeii etc).
Mocha sau ciocolata calda
Daca a comandat acest tip de bautura inseamna ca te afli in fata unui romantic caruia ii place sa fie indragostit. Tine minte ca uneori sunt foarte temperamentali si nu te poti baza pe ei.
Mocha sau ciocolata rece
Spontane, aceste persoane sunt foarte seducatoare si prefera surprizele si creativitatea in ceea ce priveste intalnirile. Dar daca-ti doresti o relatie pe termen lung, nu uita ca pentru ei viitor inseamna 5 minute incepnd din acest moment...
Combinatii de ceai, lapte, cafea si alte ingrediente
Deseori stresati si nerabdatori, aceste persoane au tendinta de a fi mai retinute si timide in relatii. Asa ca va trebui sa faci tu prima miscare.
Frapuccino / Frappe
Plini de ambitie si optimism energic, aceste persoane dau totul - inclusiv in relatii. Cateodata sunt foarte entuziasti si exagereaza si au nevoie de un partener care sa ii infraneze.
Produse decofeinizate
Aceste persoane sunt mai mult discipoli decat lideri. Sunt persoane care acorda sprijin partenerilor si devin serioase cand vine vorba de viata, dragoste si cariera.


 
Sondaj
Tezele nationale ar trebui: