calificativ.ro  »  Info Scoala  »  Olimpiade  »  Olimpiada de Informatica a Europei Centrale - Din nou in Romania

Olimpiada de Informatica a Europei Centrale - Din nou in Romania

calendar_month 08 Iul 2009, 00:00
Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Inspectoratul Scolar Judetean Mures si Universitatea "Petru Maior" organizeaza pentru a treia oara in perioada 8 - 14 iulie 2009, la Targu Mures, a XVI-a editie a Olimpiadei de Informatica a Europei Centrale (CEOI).

La editia din acest an vor participa 56 de elevi din 11 tari (Croatia, Cehia, Germania, Ungaria, Polonia, Slovacia, Romania, Elvetia, Serbia, Republica Moldova si SUA), din care ultimele patru au calitatea de invitat.

Lotul care va reprezenta Romania este format din urmatorii elevi: Cosmin Gheorghe, Bogdan Cristian Tataroiu, Marius Ioan Dragus (toti de la Liceul International de Informatica din Bucuresti) si Andrei Bogdan Parvu (Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu" din Bucuresti).

Festivitatea de deschidere este programata joi, 9 iulie 2009, ora 9.30, la Palatul Culturii din Targu Mures.

Conform regulamentului, fiecare stat poate inscrie in concurs o echipa formata din maximum 4 elevi a caror varsta nu depaseste 19 ani la data concursului. Tara gazda poate alinia in sectiunea necompetitiva inca doua formatii si o selectionata a orasului in care se deruleaza intrecerea.

Olimpiada de Informatica a Europei Centrale este o competitie cu specific regional lansata si organizata de Romania in 1994 si 2000, la Cluj-Napoca.

Vezi si:
Concursuri scolare
Stiri educatie
Inspectorate scolare - info
Info utile


 
Sondaj
Anul asta ai cumparat martisoare colegelor de clasa?