calificativ.ro  »  Info Scoala  »  Info Util  »  Trairile adolescentilor in functie de zodie

Trairile adolescentilor in functie de zodie

calendar_month 16 Nov 2016, 00:00
Inadolescenta, copiii se confrunta cu o multime de probleme care iiframanta si le dau viata peste cap. Aceasta etapa a copilariei sedovedeste a fi o perioada dificila, deoarece copiii se vad nevoiti sase adapteze rapid si sa faca fata unor situatii noi si dificile deviata in fata carora sunt puti. Presiunea anturajului, viciile, sexuliresponsabil si depresia sunt doar cateva dintre problemele caremarcheaza viata multor adolescenti. Parintii au un rol esential ina-i ajuta sa faca fata acestor provocari desi de multe ori chiar siei se simt depasiti de situatie.
Inperioada adolescentei de cele mai multe ori copilul comunica foarteputin sau deloc cu parintii, de aceea intre ei se produce o ruptura,parintii facand adevarate eforturi pentru a reusi sa inteleagacomportamentul copilului lor. Asa cum oamenii se diferentiaza si infunctie de zodiac si adolescentii reactioneaza diferit la problemelecu care se confrunta si in functie de semnul zodiacal in care s-anascut. De aceea, am pregatit pentru fiecare parinte caracteristicileadolescentilor, pentru fiecare zodie. Desigur insa ca este extremutil sa fie urmarit si un horoscopsaptamanal pentru fiecare zodie in parte, intrucat modificarileplanetelor guvernante pot determina de multe ori schimbari care vinin contradictie cu caracteristicile profunde ale unui nativ.
Berbec- 21 martie - 20 aprilie
Adolescentaeste perioada vietii in care adolescentul Berbec trebuie sa invete sarespecte partea "de foc" a naturii lor. Atunci cand aceastaeste controlata, ea se transforma in putere, determinare sientuziasm, care vor conduce la multe realizari pozitive. Cu toateacestea, daca sunt permise iesirile salbatice, aceasta latura maiagresiva a naturii lor ar putea duce la neintelegeri si conflicte. Ingeneral, cu un sentiment de securitate in cadrul familiei lor (intimpul acestei etape, Arian va fi recunoscator pentru intelegerea sisprijinul din partea parintilor), acest lucru va oferi sansa calatura pozitiva a naturii lor sa se dezvolta. Intelegerea si iubireadin partea familiei ii vor ajuta sa se lepede de impulsivitatea lorde copii care i-a adus de multe ori in situatii problematice. Deasemenea, ei vor gasi directii pozitive pe care sa le urmareasca inanii viitori din modelul parintilor.

Taur- 21 aprilie - 21 mai
Maturizareanu este un proces care trebuie sa fie grabit pentru adolescentul Taurcare ar putea sa se inchida in el in cazul in care parintii forteazaacest lucru. Taurul are ritmul lui, incet dar sigur si de aceea esterecomandat ca procesul de maturizare sa fie lasat in slujbaadolescentului, care o va face in propriul lor timp dulce! De aceea,vor fi momente cand acesta s-ar putea sa fie destul de dificil,aratand o reticenta generala sau lentoare pana sa ajunga la o deciziedefinitiva cu privire la obiectivele lor viitoare. Cu toate acestea,parintii trebuie sa aiba rabdare - ceva ce ei au din abundenta - caciei vor creste si atunci cand o fac, ei vor lua in seriosresponsabilitatile si sa vor alege vocatia lor cu chibzuiala,seriozitate si deliberare.

Gemeni- 22 mai - 21 iunie
Gemeniisunt nelinistiti de cele mai multe ori. Se asteapta, prin urmare,anumite perioade de neliniste pe parcursul anilor adolescentei, candisi pot lasa prietenii sau scopurile anterioare pentru a trece laceva cu totul diferit. Cu o minte deschisa, un parinte ar putea sa sebucure impreuna cu adolescentul sau de metodele cu care acesta seloveste de maturitate – parintii adolescentilor Gemeni cu sigurantanu se vor plictisi in perioada adolescentei. Cu toate acestea,incurajarea discreta sau mici ghionturi prietenesti ar putea sa-iajute in stabilirea carierei lor viitoare, lucru care, pe termenlung, sa fie foarte apreciat de nativul Gemeni!

Rac- 22 iunie - 23 iulie
AdolescentulRac va avea nevoie de manipulare si saci de intelegere pentru a fiajutati sa treaca prin anii adolescentei fara ca sentimentele lor safie ranite de prea multe ori. Daca vreodata te amuza incercarile lorpuerile de maturizare, nu ii arata niciodata asta si lui. In cazcontrar, increderea in sine va avea de suferit grav. In schimb,incurajarile, incercarile de a consilia si a discuta problemele salede la om la om precum si indemnul de a-si construi increderea infortele proprii sunt extrem de benefice. Doar astfel adolescentultimid si emotional va reusi apoi sa devina un adult puternic sifoarte responsabil.

Leu- 24 iulie - 23 august
Parintiiadolescentului Leu trebuie sa aiba in vedere ca simbolul acesteizodii este Soarele, ceea ce face din nativul Leu un individ foartemandru. Desi poate parea ca acest caracter puternic, determinat si,uneori, de foc, ar avea nevoie de mai multa duritate in educatiepentru putea fi tinut sub control, dimpotriva: adolescentul Leu varaspunde mai bine la o educatie eleganta si plina de intelegere.Amintiti-le intr-un mod pentru adulti, de exemplu, despre problemelepe care supra-cheltuielile sau supraponderalitatea le poate duce.Leul prefera sa detina controlul, deci anii de adolescenta pot fideosebit de dificili pentru ei, atunci cand, desi sunt aproapeadulti, ei inca mai trebuie sa se bazeze in mare masura de ajutorulfamiliei. Doar intelegand aceste lucruri parintii ii pot ajuta sisprijini, nepatandu-le onoarea si mandria si determinandu-i sa-sigaseasca singuri drumul spre independenta pe care si-o doresc cuatata ardoare.

Fecioara- 24 august - 23 septembrie
Esteposibil ca parintii adolescentului Fecioara sa simta ca acesta aravea probleme in intrarea in maturitate, considerandu-l de multe oriun copil timid si special, comparativ u prietenii sai de aceeasivarsta. De cele mai multe ori ei nu vor discuta in mod deschisgrijile si temerile lor, aceasta nu inseamna insa ca ele nu exista.De fapt, Fecioarele tind sa isi faca griji peste majoritatealucrurilor minore, pana cand construiesc un munte dintr-un musuroi.Parintii sunt sfatuiti sa incurajeze adolescentul Fecioara pentru adiscuta despre sentimentele si incertitudinile lor, asigurandu-l canu este singur in fata problemelor si, de asemenea, ca nu estesingurul care trece prin astfel de situatii.

Balanta- 24 septembrie - 23 octombrie
Aniiadolescentei nu sunt atat de dificili pentru adolescentul Balanta.Acesta nu este predispus la scene de furie sau izbucniri emotionale,ei alunecand, cel mai probabil, cu gratie prin acesti ani. Atuncicand vor avea perioade mai grele, pentru a le face fata, ei au oimaginatie excelenta si ei se vor pierde pur si simplu in mintea lorpana cand vor gasi modalitatea cea mai buna pentru a iesi la liman.Cu toate acestea, ei vor avea nevoie de reamintire, din cand in cand,ca trebuie sa ia in considerare in mod serios cariera lor viitoare.Mai ales dupa ce au descoperit distractia. In caz contrar, ei potuita neintentionat de alte responsabilitati.

Scorpion- 24 octombrie - 23 noiembrie
Dacanu ati realizat trasatura puternic independenta a copilului dvsScorpion, anii adolescentei vor fi momentul in care acest aspectimportant al personalitatii lor intra in vigoare. Aceasta esteperioada in care calitatile lor vor fi in curs de dezvoltare, iaraceste trasaturi ii vor ajuta sa isi construiasca increderea in eiinsisi la maturitate. Isi respecta deciziile cat mai mult posibil. Einu vor lua decizii importante cu usurinta. Daca nu sunteti de acordcu ei in anumite situatii, discutati despre grijile dvs siincurajati-i sa se explice. Scorpionii nu reusesc foarte bine sa-sitranspuna toate sentimentele in cuvinte. Cu toate acestea, fitisiguri ca ei vor simti cu tarie ca opiniile lor sunt cele corecte sivor fi recunoscatori daca li se va permite sa urmeze propriilealegeri pentru viitorul lor, fara prea multe obiectii.

Sagetator- 23 noiembrie - 21 decembrie
AdolescentiiSagetator vor fi extrem de rebeli, punand foarte mult accent pe viatasociala in aceasta perioada. Daca insistati ca au pus deopartestudiul si scoala, atunci ei pot, pentru un timp, sa neglijezestudiile lor cu totul. Pur si simplu, din cauza ca le displace totalsa li se spuna ce sa faca. Explica rationamentul din spateleatitudinii tale - ca acestea ar trebui sa studieze, de exemplu,pentru a obtine calificarile necesare pentru o viitoare cariera - siei vor fi, probabil, mai cooperativi. Vorbim despre un adolescentindependent, iubitor de libertate si care cauta experimentarea cudiferite religii, stiluri de viata si filozofii. Aveti rabdare infiecare etapa si veti vedea ca odata ce isi gasesc drumul vor devenipersoane responsabile.

Capricorn- 22 decembrie - 20 ianuarie
Chiarsi prin perioada lor "mai salbatica", este putin probabilca adolescentul Capricorn sa isi piarda simtul lui de onestitate siintegritate. Ei vor lua cele mai multe lucruri in viata in serios siin timp ce, pe parcursul anilor adolescentei, unele dintre acestea arputea fi centrate asupra lor (aspectul lor fizic, capacitatea lor dea socializa si dragostea lor de viata), va exista in continuare uninteres major in studiile lor si in planurile lor pentru o viitoarecariera. Capricornii pot fi dificil de inteles in aceasta perioada deadolescent, mai ales ca ei ar putea avea momente in care sa devinaincapabili in a-ti discuta deschis gandurile si sentimentele. Totusi,acest adolescent va pierde rareori din vedere nevoia lor desecuritate viitoare si, in acest sens, ei se vor concentra asuprastudiilor.

Varsator- 21 ianuarie - 19 februarie
Inmod ideal, ca parinte al unui adolescent Varsator, vi se recomanda safiti rabdator, tolerant si pregatit pentru socuri. Cei nascuti subacest semn al Varsatorului nu sunt doar extrem de individualisti, cisi iubitori de libertate si mai presus de toate imprevizibili.Adolescentul dvs Varsator poate parasi casa intr-o dimineata incostum si cravata, sa se intoarca seara cu parul purpuriu si stifturipeste tot corpul. Cu toate acestea, aceste momente nu vor reprezentamai multe decat niste faze (ei dorind sa experimenteze diferitestiluri de viata) si de aceea parintii sunt sfatuiti sa le tolerezefara sa prezinte prea multa obiectie sau suparare aceste momente.Permiteti-le cat mai multa libertate de a-si urmari propriileinterese. In caz contrar latura rebela a naturii lor poate iesi lasuprafata si acest lucru ar putea fi mai dificil de temperat decatfazele lor neobisnuite si imprevizibile!

Pesti- 20 februarie - 20 martie
Adolescentulnascut sub semnul Pestilor va fi deosebit de sensibil in perioadaadolescentei, asa cum relateaza horoscop.onlines.ro.Izbucnirile sale emotionale pot fi dificil de tolerat. Doar curabdare si multa intelegere ele vor avea cel putin o frecventa mairara. Fii atent la alegerea ta de cuvinte atunci cand esti inapropierea acestui adolescent pentru ca ele obisnuiesc sa puna totulla inima. Incercati sa nu va aratati amuzati atunci incercarile lorde a afisa un comportament matur sunt hilare sau cand eforturile lorcreatoare merg prost. Un singur cuvant nedelicat si ei se vor blocafie in camera lor, fie in ei cu totul. Intelegerea si diplomatia suntadesea necesare in aceasta perioada sensibila pentru adolescentulPesti.

 
Sondaj
Vi se pare corecta admiterea la liceu pe baza tezelor cu subiect unic?