calificativ.ro  »  Info Scoala  »  Info Util  »  Sustin Educatia lanseaza concursul ￯Educatia tine si de mine si de tine!￯, cu sprijinul UPC Romania

Sustin Educatia lanseaza concursul ￯Educatia tine si de mine si de tine!￯, cu sprijinul UPC Romania

calendar_month 09 Mar 2011, 00:00
Echipa Sustin Educatia a pregatit pentru aceasta primavara o noua campanie, care se adreseaza liceenilor si studentilor din toata tara.

Incepand de astazi si pana pe 24 martie, elevii de liceu si studentii se pot inscrie in concursul intitulat „Educatia tine si de mine si de tine”. Campania are un scop dublu. Pe de o parte, isi propune sa stranga fonduri pentru proiectele educative ale dascalilor si educatorilor, propuse pe site-ul www.sustineducatia.ro. Pe de alta parte, doreste sa le ofere tinerilor oportunitatea de a-si exersa calitatile de lideri si de a afla mai multe detalii despre cum functioneaza procesul de fundraising.

Imediat dupa inscriere, pe 28, 29 si 30 martie, concurentii vor beneficia de traininguri online, sustinute de specialisti in comunicare, management de proiect, voluntariat si fundraising. Provocarea lansata de Sustin Educatia in licee si facultati vizeaza exclusiv dezvoltarea educatiei in scolile din Romania.

„Elevii de liceu si studentii vor testa eficienta mediului online, vor intelege mai multe despre ce inseamna sa strangi fonduri pentru educatie, in Romania, si vor afla lucruri interesante despre lucrul in echipa, despre cum sa comunice cu publicul. Facand aceste lucruri, ei vor fi cei care concretizeaza proiectele educative inscrise de dascali pe site. Sunt castiguri pentru ambele parti si este mult mai mult decat un simplu concurs cu premii.”, declara Cristiana Anca, director executiv ARET si coordonator al Sustin Educatia.

Competitia propriu-zisa va incepe in prima zi din luna aprilie si se va incheia pe 30 aprilie a.c. Cu sprijinul UPC Romania, vor fi oferite premii atat pentru echipele castigatoare, cat si pentru toti cei care finalizeaza proiectul ales.

Mai multe informatii despre pasii campaniei, modalitatile de inscriere in concurs si despre premii se gasesc pe www.sustineducatia.ro/concurs.

Sustin Educatia este un program fondat de Asociatia Romana pentru Educatia Tinerilor (A.R.E.T.) cu scopul de a sprijini proiecte de care copiii si elevii din scolile si gradinitele din Romania au nevoie pentru a beneficia de o educatie de calitate.
ARET (Asociatia Romana pentru Educatia Tinerilor) reprezinta un grup de tineri adunati in jurul unei idei: o lume mai buna si mai curata prin intermediul educatiei. Credem ca educatia depinde de fiecare dintre noi!
 
Sondaj
Ce parere aveti despre marirea salariilor profesorilor cu 50%?