calificativ.ro  »  Info Scoala  »  Info Util  »  Peste 600 de elevi din Sectorul 1 se intrec la Ziua Atletismului

Peste 600 de elevi din Sectorul 1 se intrec la Ziua Atletismului

calendar_month 25 Mai 2011, 00:00
Cupa 1, cea mai importanta competitie sportiva pentru scolile si liceele din Sectorul 1, organizeaza in cadrul editiei din acest an o zi speciala dedicata competitiei la atletism – Ziua Atletismului. Toti cei peste 600 de elevi inscrisi la aceasta categorie se vor intrece luni, 30 mai, pe Stadionul Tineretului din incinta Federatiei Romane de Atletism, incepand cu ora 8:00.

Atletismul este sportul care a atras cele mai multe inscrieri anul acesta la Cupa 1, 34 din cele 52 de scoli inscrise optand, printre alte sporturi, pentru atletism. Concursul de atletism ii va supune pe elevii participanti la trei probe, atat pentru fete, cat si pentru baieti: proba de viteza (60 metri), saritura in lungime si proba de rezistenta (800 metri). Fiecarei probe ii este acordat un anumit punctaj, iar clasamentul final va fi stabilit adunand punctajul realizat de fiecare participant la fiecare proba in parte.

Startul Zilei Atletismului va fi dat la ora 8:00 pentru elevii scolilor generale (fete si baieti), urmand ca, de la ora 11:30, sa intre pe pista de concurs reprezentantii liceelor inscrise. Ziua Atletismului se va incheia la ora 14:00, iar la competitie vor lua parte si reprezentanti ai Federatiei Romane de Atletism.

Premierea elevilor desemnati castigatori la Ziua Atletismului se va face in cadrul Festivitatii de Premiere a Cupei 1, alaturi de campionii de la fotbal, volei, baschet, handbal si inot, celelalte sporturi ale Cupei 1. Festivitatea de Premiere va avea loc pe 7 iunie 2011, la Colegiul National Sf. Sava, pe langa premierea propriu-zisa, elevii scolilor participante urmand sa sustina diverse momente artistice.

Editia 2011 a Cupei 1, cea de-a zecea, a avut startul pe 16 mai, iar ultimul meci urmeaza sa aiba loc pe 4 iunie. Cupa 1 se adreseaza liceelor si scolilor generale din Sectorul 1 al Capitalei. Evenimentul include competitii la sase sporturi, pentru doua categorii de varsta (scoala generala si liceu), separat pentru fete si baieti. Mai multe informatii despre competitie puteti afla pe www.cupa1.ro sau pe pagina de Facebook.

Proiectul este organizat de Primaria Sectorului 1 si implementat de agentia de comunicare Pastel Group, in parteneriat cu Asociatia Sport pentru Viata. 
Sondaj
Considerati ca tezele cu subiect unic avantajeaza elevii slabi?