calificativ.ro  »  Info Scoala  »  Info Util  »  Firmele de servicii funerare, pentru o inmormantare fara probleme

Firmele de servicii funerare, pentru o inmormantare fara probleme

calendar_month 15 Iun 2017, 00:00
Inmormantarile sunt momente sobre, care necesita o foarte buna organizare, astfel incat defunctul sa fie condus pe ultimul drum asa cum se cuvine.

Familia indoliata are nevoie de mult sprijin

Sprijinul pe care il ofera o companie de servicii funerare poate sa cuprinda intocmirea actelor necesare pentru inmormantare, alegerea crucii si a sicriului, cat si a altor lucruri de care este nevoie la inmormantare: lumanari, batiste, doliu, sfesnice, coliva, prosoape. Alegerea sicriului, pe cat de simpla pare, pe atat poate fi de dificila daca nu exista un sprijin din partea unei companii specializate, pentru ca exista mai multe modele. Un cosciug poate sa fie accesorizat in functie de preferintele familiei indoliate.

Un ajutor de specialitate este binevenit pentru familia aflata in suferinta

In sprijinul familiei indoliate este intotdeauna bine sa existe o firma de servicii funerare, care sa se ocupe de toate detaliile legate de inmormantare. Asa va exista certitudinea ca nu vor aparea momente stanjenitoare din cauza lipsei organizarii. In momentul in care inmormantarea este lasata numai pe seama membrilor familiei pot aparea probleme, fiindca, din cauza emotiilor, a supararii, a faptului ca, de multe ori, durerea face ca gandirea sa nu mai fie una foarte limpede, pot fi uitate lucruri.

Insa daca ai angajat o firma de servicii funerare Bucuresti sau in orice alta localitate din tara, atunci scapi de aceasta grija. Companiile de pompe funebre Bucuresti, cat si din tara pun la dispozitie mai multe tipuri de servicii pentru o inmormantare sau pentru incineare, dupa caz. Rudele si membrii familiei nu trebuie sa mai alerge dupa obtinerea actelor necesare inmormantarii sau incinerarii, nici dupa sicriul potrivit. Tot firmele de servicii funerare sunt cele care se pot ocupa si de ritualurile care au loc pe parcursul celor trei zile de ramas bun ale decedatului. Astfel, cei de la firma de pompe funebre se pot ocupa de ritualul spalarii persoanei decedate, cel al imbracarii acesteia cu vesminte noi cu care sa treaca in lumea de dincolo, dar si de imbalsamare, serviciu fara de care decedatul nu poate sa fie inmormantat.

Unui agent de la firma de pompe funebre ii poti cere, de asemenea, sfaturi in legatura cu traditiile si obiceiurile care trebuie sa fie urmate pe parcursul celor trei zile de priveghi.

Companiile de servicii funerare pot oferi, prin intermediul personalului specializat, si sfaturi legate de traditiile care urmeaza dupa inmormantare. Conform traditiei ortodoxe, pentru pomenirea sufletului persoanei decedate se vor face pomeni, la anumite intervale de timp.

Un alt mare ajutor venit din partea unui astfel de furnizor de servicii funerare este cel acordat familiilor care trebuie sa se ocupe de inmormantarea unei persoane care a decedat in afara tarii. Prin intermediul unei companii de servicii funerare persoana decedata va putea fi repatriata in Romania in conditii de sigure si foarte rapid. In acest caz, costurile vor fi mai mari decat in cazul pachetelor pentru persoanele care au decedat pe teritoriul Romaniei.


 
Sondaj
Considerati ca tezele cu subiect unic avantajeaza elevii slabi?