calificativ.ro  »  Info Scoala  »  Info Util  »  Esti Foc, Aer, Apa sau Pamant?

Esti Foc, Aer, Apa sau Pamant?

calendar_month 09 Dec 2016, 00:00
Fiecare semn zodiacal este dominat de unul dintre cele patru elemente: apa, aer, pamant sau foc. In functie de acest lucru, ai anumite trasaturi de caracter, iar unele activitati iti plac mai mult decat altele.

Semnele de pamant, Capricorn, Fecioara si Taur sunt dominate de ratiune, iau decizii dup ace cantaresc bine toate variantele. Nu se arunca niciodata cu capul inainte, le place rigurozitatea si se ghideaza bine dupa reguli.

Semnele dominate de foc, Leu, Sagetator si Berbec se aprind repede si isi sustin cu tarie opiniile. Au o personalitate care ii fascineaza pe cei din jur, pentru ca stapanesc bine si arta conversatiei.

Varsatorii, Gemenii si Balantele sunt semne de aer, ceea ce afli citind orice zodiac lunar. Inseamna ca le place libertatea, au un intellect dezvoltat si sunt firi artistice. Nu se adapteaza bine in medii unde trebuie sa urmeze reguli stricte.

Semnele de apa, adica Racul, Scorpionul, Pestii sunt dominate de trasaturi precum perseverenta, empatia, fidelitatea. Au rabdare cu cei din jur si nu le place sa fie in centrul atentiei. Sunt genul de persoane care tac si fac. Detalii mai multe gasesti pe ezodii.com. 
Sondaj
Credeti ca propunerile Noului Cod al Educatiei vor avea efecte benefice in invatamantul romanesc?