calificativ.ro  »  Info Scoala  »  Info Util  »  Copiii pot deveni acum eroi ai Universului Ziborian

Copiii pot deveni acum eroi ai Universului Ziborian

calendar_month 02 Mar 2011, 00:00
www.zibo.ro, universul online al copiilor este organizatorul numeroaselor concursuri online de imagini si filmulete cu copii. Dintre acestea, printre cele actuale se numara concursul de imagini cu copii din clasele I-VIII: "Fii eroul Zibo!"

In luna februarie, castigatorul concursului "Fii eroul Zibo", s-a decis intre Ady si Marian, doi pustani care ambii merita cu adevarat titlul de "Eroul Zibo". Castigator insa, dupa numarul de voturi, a fost Negoita Adrian (Ady). Acesta va deveni imaginea Zibo.ro a lunii martie, imaginea lui fiind postata pe homepage-ul www.zibo.ro.

Castigatorul este rugat sa confirme pe adresa office@zibo.ro pana vineri, 4 martie. ora 16:00 trimitand anumite date informative despre copil, precum si motivul pentru care acesta merita sa fie "Eroul Zibo".

Parintii si profesorii care cunosc copii deosebiti sunt rugati sa incarce pe Zibo.ro poza acestora si sa o inscrie la concursul "Fii eroul Zibo", cu o prezentare amanuntita a copilului: nume, scoala unde este elev, de ce acest copil merita sa fie "Eroul Zibo". De asemenea, sa ne trimita pe office@zibo.ro compuneri, poezii, parerea profesorilor ce vor fi postate pe blogul zibo.

Pe langa acest concurs de imagini cu copii, www.zibo.ro a organizat cu ocazia zilei de 8 martie doua concursuri pentru copii:
- un concurs de desene cu tema "De ziua mamei mele-8 martie". Acest concurs este adresat elevilor din clasele I-VIII;
- un concurs de poezii "Mama mea". Acest concurs se adreseaza copilor din clasele I-IV.

Mai multe detalii gasiti pe www.zibo.ro


 
Sondaj
Considerati ca elevii ar trebui sa aiba teme de vacanta?