calificativ.ro  »  Info Scoala  »  Info Util  »  Concursul National de Eseuri BE A LEADER!

Concursul National de Eseuri BE A LEADER!

calendar_month 01 Iun 2011, 00:00
Facultatea de Business din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj Napoca lanseaza a III-a editie a Concursului National de Eseuri cu tema BE A LEADER!

Competitia se adreseaza elevilor de liceu din clasele a XII-a si se va desfasura in perioada 15 Aprilie 6 Iunie 2011.

Regulamentul Concursului National de Eseuri
BE A LEADER!

Facultatea de Business din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj Napoca lanseaza a III-a editie a Concursului National de Eseuri cu tema BE A LEADER! Competitia se adreseaza elevilor de liceu din clasele a XII-a si se va desfasura in perioada 15 Aprilie 6 Iunie 2011. Pentru a se inscrie in concurs, elevii trebuie sa redacteze un eseu, care sa respecte urmatoarele cerinte:
1.Tema eseului este BE A LEADER! Abordarea va viza domeniul BUSINESS (al afacerilor).
2.Criterii de evaluare: relevanta, creativitate, argumentare si documentare bibliografica.
3.Eseul va fi realizat in limba romana sau limba engleza (la alegere), lungimea lui va fi de maxim 2 pagini, format A4, tehnoredactat in Microsoft Word va respecta urmatoarele cerinte de forma: font Times New Roman, marime 12, aliniament justify, margini 2,54 cm (1 inch).
4.Eseul va fi trimis la adresa de e-mail: be.a.leader@tbs.ubbcluj.ro pana in data de 6 Iunie 2011. In e-mail va rugam sa treceti datele dumneavoastra de identificare: numele, prenumele, telefonul si adresa dumneavoastra; denumirea, profilul si adresa liceului; localitatea.

Plagiatul duce la eliminarea din concurs a lucrarii. In urma evaluarii eseurilor primite, cea mai buna lucrare va fi premiata cu suma de 1.000 RON. Rezultatele vor fi comunicate pana in data de 10 iunie 2011 pe web-site-ul Facultatii de Business.

Castigatorii concursului vor fi invitati la sediul facultatii pentru a-si ridica premiul.
Rezultatele primelor doua editii ale Concursului National de Eseuri cu tema BE A LEADER le gasiti la www.tbs.ubbcluj.ro 
Sondaj
Cum iti vei petrece vacanta de iarna?