calificativ.ro  »  Info Scoala  »  Info Util  »  Concurs PASAPORT PENTRU EXCELENTA

Concurs PASAPORT PENTRU EXCELENTA

calendar_month 15 Mar 2011, 00:00
Au mai ramas cateva zile in care copiii se pot inscrie in concursul de limba engleza “PASAPORT PENTRU EXCELENTA”. Cei care nu s-au inscris deja, mai au o sansa pana pe 22 martie sa participe la competitia pentru un pasaport de excelenta in limba engleza.

O tabara de vara de doua saptamani la Oxford, examene de competenta lingvistica, cursuri si dictionare in limba engleza si multe alte premii ii asteapta pe cei care au imaginatie si cunosc limba engleza.

Pentru a castiga marele premiu sau unul din celelalte premii puse la bataie, ei trebuie doar sa completeze un formular de inscriere pe www.pasaportpentruexcelenta.ro si sa trimita o imagine care ar putea ilustra morala unui cunoscut proverb britanic, pe care il vor afla de pe site-ul concursului.

Concursul este organizat de Fundatia Dan Voiculescu, in parteneriat cu British Council, Fischer International si Mirunette International Education si se adreseaza copiilor cu varsta intre 12 si 17 ani.

In acest concurs si profesorii castiga! Primii 3 profesori cu cei mai multi elevi inscrisi vor fi invitati sa participe la o tabara de 2 saptamani in diferite locatii din Anglia.

Mai multe detalii pe www.fundatiadanvoiculescu.ro
sau pe www.pasaportpentruexcelenta.ro. 
Sondaj
Aveti incredere in taberele pentru copii la mare?