Idei de business de acasa

Publicat: 11 Mai 2020 00:00

Multi antreprenori au avut de suferit in 2020 din cauza crizei COVID-19 si se gandesc sa renunte la felul in care au facut pana acum afaceri.

Foarte multi oameni s-au trezit dintr- data fara job si se afla in cautarea unor solutii pentru a-si suplimenta sau asigura veniturile. Altii s-au obisnuit cu lucratul de acasa si cauta solutii pentru a permanentiza munca remote. Din orice categorie ai face parte, poate e timpul sa te gandesti la un business pe care sa il poti coordona chiar din confortul propriei case.

O afacere pe care o faci de acasa trebuie pornita cu investitii rezonabile si rapid de amortizat. Poti deveni propriul tau angajat si, cu ajutorul aplicatiei calcul salariu, este foarte simplu sa stii ce impozit si ce contributii obligatorii datorezi statului, salariu brut si multe altele; vei avea asigurarile platite la zi si pensia asigurata fara a mai fi nevoie sa lucrezi pentru altcineva. Sunt o multime de business-uri care te ajuta sa castigi bani fara a fi nevoit sa pleci din confortul casei tale, daca esti convins ca asta iti doresti.

Iata 8 idei de afaceri de acasa pe care poti oricand sa le pui in aplicare, mai ales in perioada post criza COVID-19:

1. Asistent virtual - poti infiinta o firma de prestari servicii pe baza de contract pentru realizarea de la distanta a unor sarcini precum raspuns la e-mailuri, programari diverse, social media etc.

2. Designer grafic - Daca ai competente in domeniu, poti demara o afacere online prin care sa-ti oferi serviciile unor companii sau persoane fizice pentru realizarea de logo-uri, materiale de promovare pe diferite suporturi, materiale publicitare etc.

3. Dezvoltator de aplicatii - oamenii cu pregatire in tehnologie mobila si programare sunt la mare cautare in ziua de azi. In loc sa te angajezi la patron, poti demara o afacere pe cont propriu pentru care nu va fi nevoie sa parasesti confortul propriei locuinte.

4. Specialist Social Media - in era retelelor de socializare, in care promovarea pe aceste platforme este esentiala pentru companii, publicatii, personalitati, managerierea de conturi social media este o oportunitate importanta de afaceri; poti lucra pe firma, in baza unui contract de prestari servicii, sau ca freelancer.

5. Web designer - pentru tot mai multe companii si business-uri prezenta in spatiul online devine esentiala, prin urmare daca ai cunostinte de web design ai sanse sa pui bazele unei afaceri de succes.

6. Blogger / scriitor independent / autor de Ebook sunt idei foarte bune de business daca te pricepi la scris, mai ales ca poti lucra atat pe cont propriu, cat si in colaborare cu altii.

7. Meditatii online - dupa ce copiii s-au invatat cu scoala de acasa, meditatiile online ar putea fi tot mai cautate in perioada urmatoare, ceea ce reprezinta o oportunitate pentru cei cu experienta didactica.

8. Cosmetica / coafura / masaj - sunt specializari pe care, cu minime investitii, le poti transforma intr-un business personal, pe care sa il desfasori chiar la tine acasa, unde poti amenaja un spatiu dedicat.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Crezi ca tezele nationale vor fi mai grele semestrul asta?

Teste Online

Test de cultura generala din limba si comunicare

Un test simplu de cultura genrala din aria Limba si Comunicare

mai multe »