Dieta vegetariana

Publicat: 08 Apr 2020 00:00

Indiferent daca motivul dvs. pentru a deveni vegetarian este etic, si va ganditi la sanatate atunci cand faceti acest pas, un lucru este sigur: pierderea in greutate poate fi un bonus frumos.

Afla care sunt cele mai populare dietele de slabit din intreaga lume si adopta un stil de viata sanatos. De fapt, in acelasi studiu care a evaluat dietele vegane, vegetariene si omnivore, dietele vegetariene au fost aproape la fel de eficiente ca veganul - ajutand oamenii sa piarda 6,3 la suta din greutatea lor corporala, comparativ cu 7,5 la suta din grupul veganilor intr-o jumatate de an.

Bonus: perfectiunea nu este necesara. Studiile accentueaza ca vegetarienii au continuat sa piarda mai mult in greutate decat persoanele care consuma carne.

Participantii au fost inscrisi intr-un studiu controlat aleatoriu, in 6 luni, in Carolina de Sud. Acestia au participat la sedinte de grup saptamanal, cu exceptia grupului omnivor. Toate grupurile au participat la intalniri lunare pentru a masura cu exactitate evolutia cat si diferentele participantilor.

Dietele nu au accentuat restrictiile calorice. Dieta vegetariana corecta si echilibrata din punct de vedere nutritional se coreleaza cu numeroase beneficii: risc mai mic de a dezvolta boli ischemice coronariene si cerebrale, diabet, hipertensiune arteriala si anumite cancere. Numerosi alti factori ce tin de stilul de viata contribuie la acest efect protectiv: mentinerea greutatii în limite normale, abstinenta de tutun si activitatea fizica regulata.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Vi s-a intamplat sa va simtit neindreptatiti de un profesor?

Teste Online

Limba Engleza grila

Limba Engleza grila

mai multe »