Titularizare 2012 - Profesorii trec prin febra emotiilor

Publicat: 02 Aug 2012 00:00

Examenul de titularizare are loc joi, 2 august. Aproape 40.000 de profesori vor sustine proba scrisa cu subiecte din specialitate si din metodica predarii.

Testarea incepe la ora 10.00 si dureaza patru ore. Pentru obtinerea unui post de titular candidatii trebuie sa obtina cel putin nota 7.

Profesorii candideaza pentru aproape sapte mii de posturi pentru perioada nedeterminata si pentru peste 30 de mii de posturi pentru o perioada determinata.

Cele mai cautate catedre de catre candidati sunt cele de limba si literatura romana, limba engleza si educatie fizica si sport. La o scoala din Iasi s-a inregistrat recordul de 19 candidati pentru un post de profesor.

Camerele video nu vor lipsi din salile de examinare, iar primele rezultate vor fi afisate pe sapte august, iar cele finale, in urma contestatiilor, pe 10 august.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Cum e noul tau orar?

Teste Online

Initiere informatica

Initiere informatica , cls IX

mai multe »