ControlInternet - control parental eficient

Publicat: 17 Feb 2011 00:00

Scolarii, expusi prematur la continut inadecvat pe internet. Ce este de facut?

Copiii romani inregistreaza printre cele mai mari procente la hartuire atat pe internet cat si in afara internetului (42% declara ca au fost jigniti de cineva in ultimele 12 luni, online si/sau offline).

Este una dintre dintre concluziile ingrijoratoare ale unui studiu realizat de EU Kids online in anul 2010, in 23 de tari europene, Romania inclusiv.
    
Timpul petrecut in fata calculatorului este normal, in masura in care sunt accesate programe distractive si de invatare, concepute pentru publicul foarte tanar.  Parintele trebuie sa se asigure ca isi protejeaza copilul de pericolele din mediul virtual, iar primul pas este blocarea continutul indoielnic folosind un produs de control parental.

ControlInternet.ro – control parental eficient

ControlInternet.ro este produsul romanesc de control parental care isi propune sa protejeze copiii de orice pericol din mediul online. A fost dezvoltat de echipa Clopotel.ro, liderul site-urilor romanesti dedicate copiilor, cu o experienta de 9 ani de editare de continut educativ pentru segmentul de varsta 5-18 ani.

ControlInternet.ro a fost conceput din dorinta de a proteja inocenta si dezvoltarea armonioasa a copilului, dar si pentru a conferi parintilor confortul emotional de a-si sti copilul in siguranta pe Internet.

Eficienta este garantata prin 4 instrumente principale:
1. 3000 de site-uri permise
Instrumentul esential prin care ControlInternet.ro blocheaza pericolele din mediul online este lista predefinita de site-uri permise, al caror continut nu constituie un risc pentru educatia copilului. Fiecare dintre website-urile din lista a fost verificat in detaliu si atribuit unei anumite categorii de varsta.
2. Blocheaza aplicatiile
Poate restrictiona accesul la jocuri PC desktop sau la aplicatii de tip instant messaging, la alegerea parintelui.
3. Limiteaza timpul de acces la computer
ControlInternet.ro contine un orar in care se poate seta exact intervalul de timp in care copilul are permisiunea sa utilizeze computerul.
4. Administrare la Distanta
Optiunile de Control la distanta asigura administrarea contului de pe un alt computer decat cel folosit de copil, cu orice conexiune la Internet.

Puteti testa gratuit aplicatia de control parental ControlInternet.ro, timp de 15 zile, inregistrandu-va pe site-ul www.controlinternet.ro.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Esti virgin/a?