Cursuri de inot - Alege ca micutul tau sa invete de la campioni

Publicat: 08 Apr 2013 00:00

Inotul este singurul sport recomandat de catre specialisti pentru copiii pana in 10 ani.  Inotul are cele mai complexe efecte benefice asupra organismului, indiferent de varsta.

Inotul, de la cele mai fragede varste contribuie la o dezvoltare armonioasa a copilului, nu numai din punct de vedere fizic, dar si social, inotul fiind de asemenea un sport recomandat si copiilor cu dizabilitati.

Inot - Aptitudini fizice:
  • Dezvoltarea proceselor de coordonare motrica.
  • Muschii si articulatiile lucreaza fara sa suporte greutatea corpului, aceasta fiind preluata de apa.
  • Ligamentele se intaresc si isi imbunatatesc flexibilitatea.
  • Se fortifica muschiul cardiac, imbunatatindu-si activitatea.
  • Datorita imbunatatirii elasticitatii cutiei toracice creste capacitatea de respiratie.
  • Miscarile alternative ale bratelor si pozitia orizontala pe apa au o influenta benefica asupra coloanei vertebrale.
  • Creste imunitatea datorita cresterii rezistentei la infectii.
Inot - Aptitudini sociale:
  • Inotul este distractiv si este o forma foarte buna de socializare.
  • Dezvolta prietenii cu colegii lor si invata importanta responsabilitatii si a muncii in echipa.
  • Competitiile de inot ii invata sa fie perseverenti, disciplinati si orientati catre rezultat.
Pentru initierea in inot a copilului dumneavoastra este recomandat sa apelati  la ajutorul unor cursuri specializate si antrenori cu experienta, asa cum gasiti la Energy Club.

A.S.Energy Club vine in sprijinul dumneavoastra cu un program ce ajuta copilul sa se adapteze la mediul acvatic, ii dezvolta sistemul imunitar si asigura o dezvoltare fizica armonioasa.

Exercitiile realizate la Energy Club ii vor creste capacitatea de efort si ii vor stimula dezvoltarea psihomotorie si psihosociala. Mai mult, cei decisi sa-si trimita copiii la inot, pot fi convinsi ca micutii lor nu ajung pe mana oricui.

Profesorii care isi desfasoara activitatea in cadrul Energy Club sunt fosti sportivi de performanta, cu o vasta experienta in domeniul de predare a inotului (peste 12 ani).

Nu putem face abstractie de experienta lui Cezar Badita in lumea celor care stiu sa inoate nu doar bine si corect, ci si la cele mai inalte performante, fiind finalist Olimpic (Sydney 2000), vicecampion European, multiplu campion mondial militar.

E o adevarata placere sa ii cunosti pe instructorii Energy Club, ce emana calm, profesionalism prin toti porii, dar, in pofida acestui fapt, sunt extrem de umani. Acest lucru este dovedit de cei 3200 de copii si 1300 de adulti care au participat la cursurile Energy Club.

Piscina in care se desfasoara cursurile de initiere inot, este la cel mai ridicat standard in ceea ce priveste igiena si confortul, fiind singura piscina din Bucuresti care este echipata cu un sistem de tratare a apei cu UV. Mai mult, oferta nu este una sezoniera, deoarece cursurile de inot se pot desfasura in orice anotimp, temperatura apei fiind de 29 grade Celsius.

O sedinta dureaza 60 de minute, grupa este formata din 8 copii coordonati de profesorii care sunt alaturi de ei in apa, ceea ce le ofera sansa sa se ocupe atent de fiecare copil.

Contactati Energy Club la:

Web:  www.scoala-de-inot.ro.
Email: energyclub_inot@yahoo.com

Prof. Cezar Badita: 0722.895.541
Prof. Flavia Badita: 0723.316.818
Instr. Doina Ispas:   0726.329.173


   

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

La ce nivel se afla sistemul scolar din Romania fata de cel din Europa?

Teste Online

Test pokemon

Un test simplu despre pokemon

mai multe »