Vesti bune la ghiozdan!

Publicat: 02 Sep 2013 00:00

Noul an scolar vine cu 2 vesti bune!

In primul rand, luni cade pe 16 septembrie, adica ne revine o zi in plus de vacanta. A doua veste grozava este ca ne putem lua rechizitele recomandate de profesori fara sa batem toate papetariile din oras! Din cateva click-uri am umplut ghiozdanul si evitam momentele de confuzie la raft, magazinele aglomerate si orele pierdute pe drumuri.

In cati pasi se umple un ghiozdan?
  1. Profesorul recomanda online rechizitele necesare, pe site-ul programului si creeaza lista clasei.
  2. Parintele gaseste lista pe listaderechizite.ro, si o comanda.
  3. Elevul primeste pachetul la scoala!

De ce ar alege profesorii Lista de Rechizite?

Pentru ca scapa de o grija in plus si de telefoane peste telefoane de la parintii aflati in incurcatura in fata rafturilor de rechizite. “E bun stiloul x?ce coperta e potrivita pentru caietele speciale?” Si asa mai departe.

Apoi, elevii vor avea rechizitele cele mai potrivite pentru ei si asta ajuta la mentinerea continuitatii in sala de clasa. Profesorii au experienta, stiu ce functioneaza si ce nu.

De ce ar alege parintii Lista de Rechizite?

Pentru a nu mai repeta fuga prin papetarii, stresul de la raft, dificultatea alegerii intre 5 caiete speciale aparent identice si alergatura dupa cele mai bune preturi. Cu listaderechizite.ro, primesc rechizite de calitate, de la marci recunoscute, iar preturile sunt chiar mai bune decat oferta magazinelor clasice.

Fie ca esti pentru prima data in cursa rechizitelor (copilul e in clasa pregatitoare) sau e efectuata mecanic an de an, e clar pentru toata lumea ca distractia se termina cu alegerea ghiozdanului. De acolo, urmeaza corvoada.

Cum pornesc in clasa mea Lista de Rechizite?

Invatatorul/ Profesorul isi face cont pe listaderechizite.ro si isi alcatuieste lista. Dupa publicare, parintele sau o alta persoana dedicata poate comanda pachetele de rechizite pentru unul sau mai multi copii si rasufla usurat: rechizitele vor ajunge la scoala in cel mai scurt timp.


Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Ce va doriti de la noul an?

Teste Online

Test - spaniola

10 intrebari din spaniola.

mai multe »