S-a aprobat inscrierea in invatamantul primar

Publicat: 28 Mar 2013 00:00

Metodologia de inscriere a copiilor in invatamantul primar a fost aprobata de ministrul Educatiei si publicata in Monitorul Oficial.

Citeste si:
Testul care iti arata daca poti sa-ti dai copilul la scoala

Clasa pregatitoare se va desfasura in anul scolar 2013-2014, atat in scoli, cat si in gradinite. Inscrierile vor avea loc in doua etape. Prima se va desfasura intre 2 si 22 aprilie, iar cea de a doua intre 8 si 17 mai si vor participa doar cei care nu au intrat intr-o unitate de invatamant dupa prima etapa.

Evaluarea dezvoltarii psihosomatice a copilului se va desfasura in perioada 2 aprilie - 19 aprilie sub coordonarea Centrului judetean/al municipiului Bucuresti, fiind realizata de un personal de specialitate.

Cererea-tip de inscriere poate fi completata direct la unitatea de invatamant unde se doreste a fi dat copilul sau poate fi completata si online, pe un formular disponibil la adresa www.edu.ro, sectiunea Inscriere in invatamantul primar. Formularul va fi disponibil online din data de 2 aprilie.

Ziua portilor deschise va avea loc intre 30 martie si 7 aprilie, interval in care parintii si copii vor putea cunoaste spatiile dedicate clasei zero si vor putea discuta cu dascalii.

Vezi mai jos documentul elaborat de Ministerul Educatiei si Cercetarii in care sunt detaliate aspectele cu privire la inscrierea in clasa pregatitoare.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Credeti ca nelinistea de pe scena politica afecteaza preocesul educational?