Rechizitele de firma, noua moda pentru scolari

Publicat: 07 Sep 2009 00:00

Apropierea noului scolar aduce cu sine o crestere substantiala a conturilor comerciantilor din domeniul rechizitelor scolare. Cele mai bine vandute produse sunt cele care reprezinta un brand si au inscriptionate pe ele eroi din desene animate.

"Inceputul anului scolar determina vanzari de aproape sase ori mai mari pentru raioanele specifice. Clientii cauta produsele de calitate in defavoarea celor cu preturi foarte mici", a declarat directorul de marketing Carrefour Romania, Andreea Mihai, informeaza Ziarul de Iasi, in editia online.

In general cumparatorii prefera rechizitele care au pe coperta desene cu Barbie, Power Rangers, Totally Spies,Scooby Doo si altele. In plus, exista colectii de pixuri, caiete, ghiozdane cu o tematica foarte cunoscuta de catre scolari.

"Copii doresc rechizite (creioane, carioci, penare, etc.) inscriptionate cu eroii lor favoriti din desenele animate pe care le urmaresc sau vor sa foloseasca in loc de ghiozdan, mini trollere, de asemenea bogat colorate. In fiecare an, in acesta perioada, au loc cresteri ale vanzarilor pentru produsele destinate reinceperii anului scolar" a declarat directorul de comunicare al Real Romania, Adriana Pita.

De asemenea, pe langa rechizitele clasice, parintii se orienteaza acum spre produse destinate scolarilor, mult mai sofisticate, din gama IT, cum ar fi notebookurile sau softurile educationale. Si aici ofertele sunt variate, putand include chiar si lectii interactive pentru diverse materii, ceea ce duce la o crestere substantiala a vanzarilor, in magazinele de profil.

Sursa: ziare.com

Vezi si:
Calculator Costuri Rechizite
Preturi Pachet Rechizite clasa I
Preturi Pachet Rechizite clasele II-IV
Rechizitele de fite golesc buzunarele parintilor

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

A fost examenul de bacalaureat 2009 fraudat?

Teste Online

Test - h2o

Un test din H2O

mai multe »