Pregateste-ti copilul pentru prima zi de scoala

Publicat: 04 Sep 2009 00:00

Inceputul noului an scolar este tot mai aproape. Echipa Calificativ.ro iti da cateva sfaturi legate de felul in care iti poti pregati copilul pentru prima zi de scola:

1. Daca e o scoala noua, cu 1zi doua inate mergi impreuna cu cel mic si dati un tur imprejurimile. Asa poti stii sigur ca nu se va simti pierdut.

2. Vorbeste cu invatatoarea/ dirigintele. Incearca sa stabilesti la telefon o intalnire fata-n fata in care sa discutati eventualele probleme.

3. Vorbeste cu asistenta sau doctorul scolii. Povesteste-i despre toate alergiile sau eventualele boli pe care copilul tau le are sau le-a avut.

4. Cu o seara inaintea primei zile de scoala ajuta-l sa-si pregateasca ghiozdanul, fa-i pachetelul cu mancare si asigurate ca nu este strsat pentru ziua care urmeaza.

5. Asigura-te ca si-a terminat toate temele de vacanta si pune-l sa se culce devreme.

Vezi si:
Sfaturi pentru prima zi de scoala
Calculator Costuri Rechizite
Preturi Pachet Rechizite clasa I
Preturi Pachet Rechizite clasele II-IV
Rechizitele de fite golesc buzunarele parintilor

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Sunteti la curent cu evolutia scolara a copilului dumneavoastra?

Teste Online

Test- teza cu subiect unic la geografie - modelul oficial, subiectul 2.

Test - teza cu subiect unic la geografie - modelul oficial, subiectul 2

mai multe »