Metode prin care sa cunosti scoala copilului

Publicat: 02 Mar 2009 00:00

Metode prin care parinti pot cunoaste mai bine scoala in care invata copiii lor:

1. In primul rand, nu trebuie sa apari la scoala fara sa anunti. Fa-ti o programare la diriginte / invatator/ director.

2. Dupa ce ti-ai facut programarea, mergi la scoala cu putin timp inainte de ora stabilita, pentru a avea timp sa analizezi cu atentie scoala si sa discuti cu oamenii de acolo (secretare, bibliotecara si chiar elevi).

3. Pentru a afla felul in care copilul tau se descurca la scoala, discuta cu dirigintele/ invator sau cu ceilalti profesori care predau la clasa lui.

4. Inceraca sa iei legatura cu alti parinti si sa afli parerea lor legata de scoala si situatiile cu care s-au confruntat ei sau copiii lor in aceasta scoala.

5. Citeste regulamentul intern al scolii si incearca sa afli informatii cat  mai recente legate de activitatile desfasurate aici, eventual din ziarul/ revista scolii.

6. Probabil cele mai bune modalitati de a te informa despre felul in care lucrurile se desfasoara in scoala este sa participi la sedintele cu parintii si sa-ti intrebi copilul.

Vezi si:
Participarea parintilor in activitatea scolara.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Ce fel de mama esti?

Teste Online

Test - Twilight

Esti un adevarat fan "Twilight"? Testeaza-ti cunostintele rezolvand acest test;)

mai multe »