Inscrierea la clasa pregatitoare se apropie

Publicat: 19 Mar 2013 00:00

Metodologia cu privire la inscrierea in clasa zero se afla in dezbatere pana in data de 24 martie. Pana atunci parintii mai pot sa isi faca cunoscute nemultumirile. Proiectul a fost facut public pe site-ul Ministerului Educatiei, iar autoritatile indeamna la feedback parintii copiilor.

Cum se vrea desfasurarea de forte pentru clasa zero? Vor fi doua etape de inscriere in loc de patru. Startul la prima etapa se va face in data de 2 aprilie, urmand ca afisarea listelor finale sa se faca pe 24 mai.

Vor fi inscrisi la clasa zero copiii care implinesc sase ani pana in data de 31 august 2013. De asemenea, la solicitarea parintilor, vor putea fi inscrisi si cei care implinesc varsta de sase ani in perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2013.

Actele necesare inscrierii vor fi depuse direct la scoala la care parintele vrea sa isi inscrie copilul. Va fi nevoie de cererea tip de inscriere, copii dupa actul de indentitate al parintelui, certificatul de nastere al copilului.

Mai mult, in perioada 30 martie - 7 aprilie va avea loc "Ziua portilor deschise". Atunci parintii vor putea merge in unitatile de invatamant unde se va desfasura clasa pregatitoare si vor putea discuta cu invatatorii. De asemenea, pentru explicatii si informatii suplimentare parintii vor putea sa se adreseze si inspectoratelor scolare.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Cum planuiesti sa iti petreci vacanta intersemestriala?

Teste Online

test clasa a 7-a

foarte usor si util

mai multe »