Inscrierea la clasa pregatitoare continua

Publicat: 09 Apr 2013 00:00

Inscrierea la clasa pregatitoare decurge in liniste. Daca anul trecut parintii facusera cozi la scoli, acum totul se desfasoara calm.

In prima saptamana de inscrieri au fost inregistrati aproape 75.000 de copii in clasa pregatitoare si in clasa intai. Este vorba de un sfert din numarul estimat de Ministerul Educatiei pentru aceasta prima etapa de inscriere. In Bucuresti au fost depuse mai mult de 7.000 de dosare de inscriere, adica mai mult de jumatate.

TelVerde pus la dispozitie pentru parintii care doresc informatii, a fost adesea solicitat. S-au inregistrat 514 apeluri in Bucuresti, adica in medie 80 de telefoane pe zi.

Pentru a isi inscrie copiii, parintii trebuie sa mearga cu cei mici si la evaluarea psihosomatica obligatorie. Programarile se pot face pana in data de 17 aprilie.

Prima etapa de inscriere la clasa pregatitoare se incheie in data de 22 aprilie. Afisarea listei copiilor inscrisi se va face in data de 29 aprilie, la sediul fiecarei unitati de invatamant, pe site-urile scolilor (in cazul in care exista) si a inspectoratelor scolare judetene/al municipiului Bucuresti.

Cea de a doua perioada de inscriere, destinata copiilor care nu au fost cuprinsi intr-o unitate de invatamant dupa prima etapa, are loc intre 8 si 17 mai.

Sursa: Digi24.ro

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Ce crezi despre gradul de dificultate al cerintelor Bacalaureatului si Evaluarii nationale 2011?

Teste Online

Viata si Opera lui George Enescu

Chiar daca nu iti place muzica clasica in mod special, verifica-ti si consolideaza-ti cunostintele cu urmatorul test despre Viata si Opera lui George ...

mai multe »