Inscrierea copiilor in clasa I incepe miercuri

Publicat: 10 Feb 2009 00:00

Inscrierea copiilor in clasa intai incepe miercuri, fiind interzise sustinerea altor teste decat cele prevazute de regulament, precum si perceperea unor taxe sau sponsorizari de la parinti, anunta Inspectoratul General al Municpiului Bucuresti (ISMB).

Potrivit ISMB, in clasa intai vor fi inscrisi copiii care vor implini varsta de sase ani pana la data inceperii anului scolar 2009 /2010, putand fi admisi si cei care implinesc aceasta varsta pana la sfarsitul anului in curs, dar la cererea scrisa a parintelui, tutorelui sau a sustinatorilor legali si in conditiile in care dezvoltarea lor psiho-somatica este corespunzatoare.

Inscrierea copiilor in clasa intai se va realiza pana la data de 1 mai, a precizat inspectorul general scolar Victor Stelian Fedorca, aceasta data nefiind insa un termen limita.

Fiecare unitate scolara va afisa, pana la data de 16 martie, numarul de clase disponibil, in conformitate cu Planul de scolarizare, iar saptamanal, situatia inscrierilor in unitatea de invatamant.

Conform Proiectului Planului de Scolarizare, pentru anul scolar 2009/2010, pentru clasa I in Municipiul Bucuresti, vor functiona 524 clase cu 13.100 locuri.

Vezi si:
Sectiunea Copilul meu la scoala
Sfaturi la inceput de an scolar
Comunicarea cu scoala
De vorba cu profesorii
Calculator costuri rechizite

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Ce parere aveti despre sarbatoarea Martisorului?

Teste Online

Test - Limba Romana

Un test usor de romana din pronume

mai multe »