Cadouri pentru profesori

Publicat: 26 Nov 2008 00:00

De Craciun, la sfarsitul anului scolar, de 1 martie, a devenit un obicei sa dam cadouri profesorilor, directorilor etc. Inainte de toate, nu uita ca niciodata nu o sa poti multumi toti profesorii, insa dascalii adevarati stiu sa aprecieze valoarea unui gest.

Daca esti responsabila clasei in ceea ce priveste cumpararea cadourilor si esti in pana de idei, iata cateva sfaturi:

1. Fie ca e vorba de flori in ghiveci, fie de un buchet obisnuit, florile sunt intotdeauna un dar potrivit. Ele bucura intotdeauna si lumineaza o incapere prin frumusetea lor.
2. Bijuterii. Nu va lasati tentati de cadourile opulente. Chiar daca sunt niste cercei care va iau ochii, nu uitati ca poate profesoara in cauza nu are aceleasi gusturi. Fiti obiectivi si incercati sa va rezumati la lucrurile simple.
3. O esarfa e foarte potrivita oricui si intotdeauna necesara.
4. Ciocolata. O cutie cu bomboane este o bucurie atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Chiar daca profesorul nu se omoara dupa dulciuri, in mod sigur va avea pe cineva drag care sa se bucure de ele.
5. Un stilou frumos nu este nicodata in plus.
6. Butoni, pentru un profesor la patru ace.
7. Un ceas de calitate.
8. Un multumesc din suflet cred ca este cel mai frumos cadou pe care il poate primi un profesor - sau ceva simplu facut de elev (un desen/o poezie/o caseta audio cu ceva inregistrat de elev/o scrisoare/o fotografie/un mic obiect decorativ facut de elev).
9. O diploma cu titlul:cel mai bun profesor, iar pe spate urari din partea tuturor elevilor din clasa.
10. O poezioara inramata intr-o rama eleganta si o felicitare cu niste cuvinte scrise din suflet.
11. Un cadou ales chiar de copilul tau. Este foarte important sa-i facem pe copiii nostri responsabili.
12. Un tricou cu poza clasei imprimata pe el.
13. Un album de poze in care fiecare sa-si puna poza si sa scrie cate un mesaj pt profesor in dreptul pozei.
14. Un CD sau un DVD cu muzica sau filmul preferat.

Daca profesorul este un om adevarat, bucuria va fi cu atat mai mare cu cat recunoasterea va fi mai din suflet si cu atat mai mica cu cat consistenta materiala a cadoului va fi mai mare - un „multumesc” e de nepretuit intotdeauna.

Vezi si:
10 sfaturi pentru sedinta cu parintii
Idei de cadouri pentru copii de Mos Nicolae
Cadouri de Mos Nicolae pentru parinti

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Credeti ca examenul de titularizare va fi fraudat?