Afla situatia scolara a copilului tau

Publicat: 27 Mai 2010 00:00

Sfarsitul de an scolar bate la usa, iar copilul tau incepe sa dea din stanga-n dreapta cand il intrebi care este situatia sa scolara.

Daca vrei sa afli cat mai multe detalii legate de evolutia lui din acest an scolar sau daca pur si simplu vrei sa stii ce note are, cel mai bine este sa mergi sa discuti cu invatatorul/ dirigintele. Intreaba-l de situatia scolara a copilului, situatia sa intercolegiala si situatia sa in raport cu profesorii sai.

De asemenea, majoritatea profesorilor organizeaza sedinte la sfarsit de an pentru a le vorbi parintilor despre situatia scolara a elevilor, progresul sau regresul acestora, situatiile de corigenta sau repetentie.

Priveste aceste intalniri ca pe o modalitate excelenta de a afla cum s-a descurcat fiul/fiica tau/ta in activitatile sale educationale.

In cazul in care locul de munca nu-ti permite sa ajungi la scoala, da un telefon invatatorului/ dirigintelui si roaga-l sa-ti dea informatii despre situatia scolara a copilului tau. Cu siguranta, majoritatea cadrelor didactice raspund cu placere acestor cereri si sunt multumiti ca parinti sunt interesati de educatia fiului/fiicei lor.

In aceeasi ordine de idei, in ultima perioada, pe internet, profesorii si-au creat cataloage online, unde parintii sau oricine altcineva poate verifica notele sau absentele de la materia pe care dascalul respectiv o preda. Intreaba profesorii de la clasa fiului/fiicei tale daca au un astfel de cont si intra pe el pentru a te informa referitor la situatia scolara a copilului tau.

Vezi si:
Copilul meu la scoala
Copilul meu acasa
Dezvoltarea copilului

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Considerati ca elevii se mobilizeaza mai bine pe semestrul II?

Teste Online

test

Test usor, intrebari obisnuite

mai multe »