Vrei putina liniste: Trimite copilul in vacanta!

Publicat: 11 Iun 2010 00:00

Vacanta mare bate la usa iar copilul tau este in al noualea cer. Dupa un an greu, plin de evenimente si framantari, asa cum a fost cel care tocmai se incheie trebuie sa-l ajuti sa se relaxeze pentru a se recupera si a fi in forma.

Trebuie sa stii ca daca sta degeaba si trece vacanta de vara fara ca el sa intreprinda nimic, cu siguranta nu se va simti mai energic si dupa vacanta s-ar putea sa fie si mai obosit.

Aici intervii tu si preiei initiativa daca observi ca el nu are niciun plan pentru vacanta de vara.

Arata-i beneficiile pe care le poate obtine daca imbina utilul cu placutul. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca e bine sa-si planifice timpul si pentru distractie dar si pentru citit, nu neaparat pentru scoala, ci pentru cultura lui generala. Reprezinta un mare castig pentru el! Isi va da seama de acest lucru mai tarziu, daca acum nu constientizeaza.

Propune-i sa mearga in tabara, acolo va fi cu mai multi copii si se va simti in largul lui si cel mai important pentru el este faptul ca va socializa.

Ar mai fi o posibilitate si anume sa-l trimiti la bunici. I-ar prinde bine aerul curat si relaxarea, asta sigur daca bunicii stau la tara.

Optiuni exista, important este sa te hotarasti macar la una din posibilitatile enumerate mai sus.

O vara frumoasa, o vacanta de neuitat copilului tau si un concediu relaxant!

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Ce crezi despre gradul de dificultate al cerintelor Bacalaureatului si Evaluarii nationale 2011?

Teste Online

Test - Logica

Este un joc de gandire.

mai multe »