Moduri creative de a folosi macaroanele

Publicat: 05 Mar 2009 00:00

De obicei, macaroanele se folosesc strict in bucatarie, la gatit, si trebuie sa recunosti ca gustul cele cu sos de rosii este de necontestat. Insa, in acelasi timp, admite ca exista momente in care ideile de petrecere a timpului liber lipsesc cu desavarsire.

Iti propunem o alternativa demna de incercat cel putin o data: foloseste macaroane de diferite marimi, culori si forme pentru a da nastere unor adevarate opere de arta.

Ai nevoie de:
1. lipici ultrarezistent
2. tempera
3. cateva pensule
4. macaroane de diferite forme, marimi si culori
5. un tub de vopsea spray


I.  Loc de depozitare al creioanelor
Nu iti ajunge spatiul pe care il ai pentru depozitarea creioanelor si pixurilor? Foloseste o cutie de lapte de marime medie pentru a crea cel mai original loc in care sa-ti tii creioanele. Lipeste macaroanele cu un lipici ultrarezistent, asteapta pana se usuca foarte bine, dupa care coloreaza-le dupa bunul plac.

II.  Felicitari si postere personalizate
Pe o coala de hartie mai groasa lipeste macaroanele astfel incat sa obtii forme interesante sau, de ce nu, mesaje haioase destinate celor dragi. Daca vrei, poti completa felicitarile pe care ai lipit macaroane si cu desene facute de mana. Cu siguranta iti vei dovedi simtul artistic foarte dezvoltat !

III. Coliere unicat
Daca vrei sa fii in pas cu moda, nu ezita sa incerci coliere din macaroane. Nu iti trebuie decat un snur mai rezistent, si multa rabdare. Insira macaroanele pe snur, apoi coloreaza-le dupa bunul plac. Rezultatul va fi unul formidabil!


Vezi si:
Mini - Prajitura: Gata in 5 minute!
Kirigami - Reinventarea artei Origami
Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Tezele nationale ar trebui: