Comentariile rautacioase - Cum sa il dezvat

Publicat: 17 Mar 2009 00:00

E tare amuzant. Abia astepti ca cel mic sa inceapa sa vorbeasca, si cand incep, nu o fac intotdeauna in modul cel mai dragut.

Ceea ce tie ti se pare a fi  o dovada clara de obraznicie si te pune in situatii mai mult decat penibile este, de fapt, ceva natural in randul copiilor.

E important sa nu uiti ca cel mic nu face nimic gresit. In fond, nu face afirmatii rautacioase in mod intentionat. Ei nu inteleg inca ce ar putea simti persoana in cauza cu privire la comentariile lui.

Nu raspunde acestor actiuni prin furie sau rusine. Acest lucru il va confuza si mai tare pe cel mic. In loc de aceasta, ghideaza-l spre calea tolerantei si al acceptarii defectelor celorlalti.

Acest lucru il va invata sa respecte diferentele dintre oameni si il va face mai tolerant in ceea ce priveste sentimentele.

Vezi si:
Cum sa rezolvi cu succes conflictele de la masa

Cum sa-ti pastrezi calmul in preajma copiilor

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Crezi ca greva profesorilor va afecta tezele nationale?

Teste Online

Test pentru copii despre haine

Un test pentru copii care isi acorda timp pentru haine

mai multe »