Alege martisorul potrivit pentru profesoare

Publicat: 24 Feb 2011 00:00

Se apropie 1 martie, copilul iti cere martisoare la scoala pentru colege. Rezolvi situatia simplu: mergi cu el si alegeti impreuna cele mai ciudate, dragute martisoare care li se vor potrivi fetelor.

Dar ce faci cand copilul te intreaba ce-i va lua profesoarei? Aici e o problema delicata. Iata cateva sfaturi de care ar trebui sa tii cont inainte sa te aventurezi la cumparaturi.

Nu te gandi ca trebuie sa cheltuiesti foarte mult,nu exagera! Trebuie sa daruiesti un simbol al martisorului, nu te aventura la cadouri scumpe: parfum, bijuterii sau alte lucruri nepotrivite pentru aceasta sarbatoare de 1 martie. Orice profesoara va fi incantata daca va primi macar un buchet de flori, nu mentionam si originalul martisor de pus in piept.

Alternativa ar fi  sa-i lasi pe copii sa se ocupe de strangerea banilor pentru cadoul pentru profesoara, astfel incat sa fie un martisor colectiv. In felul acesta, nu vei cheltui foarte mult si nici nu te vei implica, vei urmari procesul indirect. Evident, le vei putea sugera cateva idei si vei putea sa mergi cu ei cand se vor hotari asupra cadoului. Toti ceilalti parinti au un cuvant de spus in toata aceasta treaba, asadar nu refuza si ajutorul lor. Profesoara va aprecia gustul elevilor si astfel nu se vor crea situatii cand un elev este defavorizat pentru ca nu a oferit un martisor.

Asadar, tu ce situatie alegi? Preferi sa pleci singur la cumparaturi, sa-i cumperi tu cadoul profesoarei copilului tau sau ii lasi pe colegii copilului tau sa propuna ceva in legatura cu 1 martie?

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Considerati ca procesul de obtinere a definitivatului este prea lung si anevoios?

Teste Online

Test - geografie clasa a V-a

Un test la geografie pentru clasa a V-a

mai multe »