6 concerte pe care nu trebuie sa le ratezi in 2014

Publicat: 07 Aug 2014 00:00

Pasionat de muzica sau nu, trebuie sa mergi macar la cateva dintre concertele anului 2014! Desi cateva dintre cele mai importante au avut deja loc si au adunat fani din toate colturile tarii, dar si din afara ei, inca mai sunt cateva evenimente muzicale la care poti merge impreuna cu familia sau prietenii tai.

Billy Idol, 30 Seconds to Mars, Hugh Laurie, Bob Dylan, Manu Chao, Awolnation si The Cat Empire au fost extrem de apreciate de catre publicul roman, la fel cum ne imaginam ca vor fi si urmatoarele concerte importante din perioada urmatoare:

1. SummerWell

Festivalul care va tine loc in acest an si de B'estfest se va desfasura in perioada 9 - 10 august, in Buftea. Biletele sunt deja sold out si nici nu-i de mirare, de vreme ce line up-ul include artisti si trupe precum Placebo, The National, Miles Kane, Bastille sau Tom Odell. Domeniul Stirbey va rasuna de acorduri indie si pop timp de doua zile intregi. Biletele au costat 160 de lei in presale, iar pretul final a ajuns la 200 de lei. Din pacate, cei care nu s-au grabit nu-si vor mai putea achizitiona bilete decat, eventual, de la cei care si le-au cumparat deja si nu vor avea posibilitatea sa fie prezenti.

2. Nazareth in Hard Rock Cafe

Una dintre mascotele rock-ului britanic, Nazareth, va concerta pe 22 august la Hard Rock Cafe, in Bucuresti. Autorii "Love Hurts" au fost invitati in Romania cu sprijinul Metalhead, iar biletele la concert vor costa 60 de cu loc in picioare, respectiv 90 de lei cu loc la masa. Pentru fanii infocati care isi doresc un meet and greet, au fost puse in vanzare 30 de bilete la pretul de 250 de lei.

3. Vaya con Dios la Sala Palatului

Trupa belgiana care a cucerit inimile publicului cu piese precum "Puerto Rico", "What's a Woman" sau "Nah Neh Nah" isi continua si prelungesc turneul de adio cu inca un concert in Romania, care va avea loc pe 5 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti. Publicul va putea achizitiona bilete la preturi cuprinse intre 135 si 400 de lei.

4. Tudor Gheorghe la Sala Palatului

Pe 9 octombrie, Tudor Gheorghe va sustine un spectacol emotionant la Sala Palatului, alaturi de Corul National de Camera Madrigal si de Orchestra Nationala Radio. Spectacolul denumit "Anotimpurile mele" a pus deja in vanzare bilete de categoria a IV-a la pretul de 100 de lei, de categoria a III-a cu pretul de 120 de lei, de categoria a II-a cu pretul de 150 de lei, de categoria I cu pretul de 180 de lei si bilete VIP, care costa 200 de lei.

5. Speak Floyd la Palatul Ghika

Singura trupa tribut din Romania a formatiei Pink Floyd va sustine, pe 16 octombrie, un concert cu cele mai frumoase piese compuse si cantate de catre David Gilmour si Roger Waters, precum "Wish You Were Here", "Hey You" sau "Shine on You, Crazy Diamond". Biletele au fost deja puse in vanzare in schimbul sumei modeste de 35 de lei.

6. Chet Faker la Palatul Ghika

Tot la Palatul Ghika va fi gazduit si primul concert in Romania al artistului Chet Faker. Solistul va concerta in Bucuresti in data de 2 noiembrie, iar playlistul sau va include coverul piesei "No Diggity", care l-a facut celebru. Numarul biletelor este limitat la 800, iar pretul cu care pot fi achizitionate este de 50 de lei.

Sursa foto: mpressionssportswear.com

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Considerati ca noua metodologie de bacalaureat - Bac 2009 este:

Teste Online

Test cu animale

Un test pt cei carora stiu despre animale

mai multe »