Top plaje din Thassos, Grecia

Publicat: 18 Apr 2020 00:00

Thassos, Grecia, are unele dintre cele mai frumoase plaje din insulele grecesti. Golden Beach, Makriammos si Paradise ies in evidenta ca fiind cele mai pitoresti si organizate plaje Thassos.

Desi multe plaje din Thassos sunt foarte bine amenajate, dezvoltate cu hoteluri si alte facilitati turistice, cu toate acestea, nu si-au pierdut mediul lor natural. O plimbare in jurul insulei iti va dezvalui si plajele retrase din Thassos, ideale pentru a te bucura de liniste totala.

Mai jos veti gasi o lista cu cele mai bune plaje din insula Thassos, deasemenea prezente pe harta Greciei pentru a cunoaste traseul rutier pana la destinatie.

Cu exceptia plajelor, exista si multe locuri pentru vizitarea obiectivelor turistice. Descoperiti cele mai bune lucruri de vazut in Thassos.

1. Golden Beach - Aceasta este o plaja lunga si impresionanta, cu nisip auriu si ape cristaline. Este inconjurata de vegetatie densa care ajunge pana la mare.

2. Paradise Beach este printre cele mai populare plaje de pe Thassos. Este renumit pentru locatia pitoreasca si nisipul moale, alb.

3. Alyki beach - Acesta este unul dintre cele mai frumoase si pitoresti din toata insula. Doua plaje mici cu nisip alb, mari calme cu apa de culoare albastru - turcoaz.

4. Metalia beach - Aceasta este o frumoasa plaja retrasa langa Limenaria, al doilea sat ca marime de pe Thassos.

5. Giola este o formatiune de roca care creeaza o piscina naturala, unde oamenii pot inota. Este o locatie foarte populara printre instagrameri.

Cele mai citite

Bacalaureat 2009: Rezultate Bacalaureat 2009

In articolul de mai jos puteti vizualiza Rezultatele partiale ale examenului de Bacalaureat 2009. Rezultatele Bacalaureat 2009 vor fi actualizate zilnic in masura in care vor fi facute publice. Rezultate Bacalaureat 2009 pe Judete : Rezultate Bacalaureat 2009 Judetul Alba

Momentele subiectului operei literare

MOMENTELE SUBIECTULUI OPEREI LITERARE Subiectul operei literare este constituit din succesiunea faptelor, a evenimentelor la care participa personaje literare caracterizate tocmai prin intermediul intamplarilor relatate. Se intalneste in operele epice si dramatice. Are mai multe

POPA TANDA - REZUMAT

Parintele Trandafir, om cu multa carte, om ''vesel si harnic", ajunge preot in satul natal, in Butucani, sat populat de "enoriasi" cu dare de mana, dar nu ramane acolo nici doi ani din cauza severitati sale prea morale. El spunea ba satenilor, ba protopopului, "verde-n fata",

Sondaj

Ce parere aveti despre demersurile de eliminare a tezelor unice?

Teste Online

Gospodaria traditionala

Reprezinta verificarea cunostintelor elevilor in privinta gatitului

mai multe »